За пореден път сме свидетели на липса на всякаква отговорност

...
За пореден път сме свидетели на липса на всякаква отговорност
Коментари Харесай

ВЛАСТ ПОДЛА! Валери Симеонов шикалкави в стила на ментора си Борисов: Изведнъж арестуваната от партията му се оказа, че не е негова!

За следващ път сме очевидци на липса на всякаква отговорност у ръководещите, несъответстващо държание и извъртане при следващия гаф. Припомняме,че активистка на партията на Валери Симеонов беше задържана за трафик на хора, при което той се пробва да избяга от отговорност и да се дистанцира като се отхвърля от "неудобните " - хората, работили за него. Досущ като своя наставник Бойко Борисов. Ето какво разяснява в изявление за ПИК:

Вицепремиерът и ръководител на НФСБ Валери Симеонов разяснява информацията, че активистка на партията е задържана за трафик на бежанци. Припомняме, че водачът на структурата в Костинброд Анелия Велева е измежду арестуваните в интервенцията на автомагистрала "Тракия ".

"Все още не може да се разяснява нищо при тези нищожни обстоятелства. Партията има публично прессъобщение. Запознат съм, че е арестувана, само че не знам до каква степен е отговорна. Тепърва ще се открива нейната виновност. Когато се откри, ще изявим позиция ", показа Валери Симеонов.

"Тя е човек от структурите и е определена от съответната организация в Костинброд. Не съм я избирал аз ", добави вицепремиерът и посочи: "Познавам я, само че нямах усещане, че се е занимавала с противозаконна активност. Ако знаехме, щяхме да предприемем съответните ограничения. "

"Доколкото знам няма други арестувани лица, свързани с партията. НФСБ не се занимава с трафик на хора! ", изрично заключи вицепремиерът.

Ето и формалната позиция на НФСБ за задържаната активистка на партията:

"Уважаеми сътрудници,

По мотив на изнесени в медиите изказвания за задържането на Анелия Велева управлението на Политическа партия НФСБ декларира:

Анелия Велева е била определена от локалната конструкция за ръководител на НФСБ в Костинброд.

НФСБ осъжда остро каквато и да е съпричастност към престъпно действие, каквото е трафика на хора. Припомняме, че ние сме вносители през 2015 година на смяна в закона, с която фрапантно са увеличени глобите за трафиканти на хора.

След привършване на работата на проверяващите органи и определяне на обстоятелствата по отношение на съпричастността на Анелия Велева към сходно действие, управлението на политическата мощ ще излезе със свое мнение. "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР