За пореден път служителите от офиса на НАП в Плевен

...
За пореден път служителите от офиса на НАП в Плевен
Коментари Харесай

Офисът на НАП в Плевен се включи в кампания „Капачки за бъдеще“ за закупуване на трета детска линейка

За следващ път чиновниците от офиса на Национална агенция за приходите в Плевен поддържаха благотворителната акция „ Капачки за бъдеще “ за закупуване на трета детска кола за спешна помощ. Тази събота екипът на приходната организация съобщи над 20 кг. капачки, събирани в продължение на няколко месеца. За да могат да вземат участие всички чиновници в офиса, на всеки етаж в постройката на Национална агенция за приходите в Плевен е обособено място за събиране.



Това не е първата самодейност, която поддържат чиновниците от офис на Национална агенция за приходите Плевен. Като част от акцията „ Национална агенция за приходите Зелена стратегия ”, екипът на приходната организация в града се включи и в самодейността „ Книги за боклук “, която насърчава по едно и също време преработването и четенето.

„ Щастливи сме, че подкрепяйки тези две начинания, даваме образец на децата си, способстваме за запазване на околната среда и оказваме помощ на хората в потребност. Правим го, тъй като имаме вяра, че когато всеки от нас поставя ежедневни грижи, България и светът като цяло могат да станат едно по-приятно място за живеене “, разяснява шефът на офис на Национална агенция за приходите Плевен Цветомила Потурлиева.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР