За пореден път служители на транспортната фирма Хеброс бус прибират

...
За пореден път служители на транспортната фирма Хеброс бус прибират
Коментари Харесай

Шофьори на „Хеброс бус” прибират автобусите в знак на протест заради невзети заплати

За следващ път чиновници на транспортната компания „ Хеброс бус ” прибират в гаража рейсовете си в Пловдив в символ на митинг.  Причината са неизплатени заплати от месеци обратно.
Прочетете още
„ Днес за втори ден поред част от рейсовете на „ Хеброс бус ” ще се приберат в символ на митинг заради неизплатени хонорари. Положението минава всевъзможни граници, откакто не сме взимали пари от месец август насам.  Искам да употребявам вас, с цел да разберем какво има намерение да прави господин Дошков с нашите пари и по кое време ще си ги получим, защото на нас никой не ни споделя месеци наред към този момент ”, пишат чиновници на компанията транспортьор.

От ОКТ обявиха,че сутринта са излезели 17 рейса по улиците на града по четирите линии, които се обслужват. В момента те са с два по-малко. Това обаче не е огромна разлика с предходните дни, като осъществяване.

Припомняме, че до 26 март Община Пловдив даде период на превозвачите в консорциума да вземат решение какво да вършат с линия 29, която се обслужва от Дошков.  В момента линията се обслужва доста под минимума осъществяване, което е заложено в контракта.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР