За пореден път се оказа, че не всичко, което хвърчи,

...
За пореден път се оказа, че не всичко, което хвърчи,
Коментари Харесай

Стоичков и Ганчев отсвирили легенда на ЦСКА в битката с рака

За следващ път се оказа, че не всичко, което хвърчи, се яде. Оказа се, че нито Христо Стоичков, нито Гриша Ганчев са помагали по какъвто и да било метод на един от именитите и сърцати капитани на ЦСКА - Красимир Безински.

Защитникът с македонска кръв умря на 22 април 2019 година на 57-годишна възраст, откакто дълготрайно се бори с рак.

Неговата брачна половинка - Красимира Безинска, която продължава да се вълнува и да гледа ЦСКА, за разлика от някои други хора, които предадоха свещените четири букви, се възмути от вчерашното показване на армейците против Сепси в Румъния и отпадането на отбора на Нестор Ел Маестро.

Тя разясняваше играта и представянето на футболистите на ЦСКА, като за следващ път показва точна преценка на всичко, протичащо се на терена, а и в клуба.

Безинска не пропусна да засегне и друга една болна за нея тематика - Краси Безински, откакто по един или различен метод беше предизвикана от разнообразни човеци в обществената мрежа Facebook.

Дамата, съблюдава положителния звук, само че реши да отговори на нападките и да хвърли повече светлина върху един тиражиран в медиите слух, а точно, че притежателят на ЦСКА Гриша Ганчев и най-голамата легенда на родния футбол - Христо Стоичков, че са му помогнали в неравната борба с рака.

" Сега е моментът да Ви кажа, че нито Стоичков, нито Ганчев са помагали при лекуването на мъжа ми. Справяхме се, без непозната помощ!!! Нито е ходил в Испания, нито някой му е плащал за лекуване! Не четете жълти вестници, че доста съм ядосана!!! Двамата бяхме докрая!!! Никой не е плащал!!! Мъжът ми беше мъжага, знаеше какво следва!!! Молете се да не ви застигне!!! ", написа Красимира Безинска.

И добави в собствен жанр: " Винаги ще защищавам ЦСКА! Завинаги ще съм за ЦСКА, само че не непременно. Обичам ЦСКА без пари! ЦСКА не е подготвителен лагер, ЦСКА е ЛЮБОВ! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР