За пореден път примата на българската естрада Лили Иванова покори

...
За пореден път примата на българската естрада Лили Иванова покори
Коментари Харесай

Лили Иванова за пореден път покори сърцата на публиката в Ловеч

За следващ път примата на българската сцена Лили Иванова покори сърцата на ловчалии. С бурни овации бе посрещната певицата, която сподели гений, класа, обаятелност и емоционалност.
 Българска телеграфна агенция
За повторно Лили Иванова се срещна с ловешката публиката по време на националното си турне в страната, на което Българска телеграфна агенция е медиен сътрудник. Първият ѝ концерт в люляковия град бe на 27 април.
 Българска телеграфна агенция
Билетите за него се разпродадоха за по-малко от 24 часа. Поради големия интерес звездата и екипът ѝ оповестиха втора дата - 27 юни, само че по здравословни аргументи тя бе анулирана за през вчерашния ден.

„ За мен и екипа ми е безпределно наслаждение да бъдем още веднъж в този град “, поздрави публиката Лили Иванова. Градусите на настроението в цялостния салон на Драматичния спектакъл се повишиха, когато се чуха първите акомпанименти на „ За тебе бях “. Присъстващите запяха дружно със своята фаворитка „ Щурче “, „ Детелини “, „ Ветрове “, „ Панаири “ и другите шлагери, обичани на няколко генерации. 
 Българска телеграфна агенция
Ваня Георгиева участва и на двата концерта на Лили Иванова в Ловеч, купила си е билети и за спектакъла в „ Арена Армеец “ в София на 4 декември. „ Всяка година отивам на концерти на Лили Иванова. Възхищавам се на упоритостта ѝ, на постоянството ѝ, на труда, който поставя, на всичко.

Тя ми е образец, кумир. Много има какво да научим от нея. Държи на българското, на България, песните ѝ са със смисъл. Зная ги всички - и старите, и новите “, сподели за Българска телеграфна агенция Георгиева.
 Българска телеграфна агенция
За пръв път онлайн видя своята обичана певица Пламен Христов, който бе довел на концерта и 13-годишния си наследник. „ С песните на Лили Иванова отраснаха доста генерации. Спомням си, че баба ми, майка ми я слушаха, аз също, както и синът ми. Песните ѝ остават безконечни. Радвам се, че изпитах страстта да я видя и чувам онлайн “, уточни пред Българска телеграфна агенция Христов.





„ Лили Иванова е всичко, с което свързвам естрадата в България. Откакто се помня участва осезаемо в нашия живот, обичай и просвета. Няма българин, който да не се вълнува от нея и нейния глас “, сподели за Георги Павлов, който за следващ път участва на концерт на примата.
 Българска телеграфна агенция
С възгласи „ Още “, „ Лили “ публиката извика на няколко пъти Лили Иванова на бис . На сцената с примата на българската сцена бяха музикантите от " Ли Оркестра " – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка); Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон); Иван Йорданов - Чери (китари); Христо Михалков (бас китара); Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и с беквокалите - трио " ЛаТиДа ".

Концертът в Ловеч бе 26-ти подред от началото на националното турне на Лили Иванова. То стартира на 14 април от родния ѝ град Кубрат и включва 28 града в страната.  Продължава в Шумен, Русе, Добрич, Смолян и Кърджали. Кулминацията е театър в „ Арена Армеец “ в София на 4 декември.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР