За пореден път през сезона плати скъпа цена за наивните

...
За пореден път през сезона плати скъпа цена за наивните
Коментари Харесай

Симеоне: Липсва ни агресия

За следващ път през сезона заплати скъпа цена за наивните си неточности в отбрана. “Дюшекчиите ” отпаднаха от на полуфиналите в шампионата за Суперкупата на след загуба с 1:2, а старши треньорът Диего Симеоне разяснява аргументите за провалянето.

“Сега не е точният миг да насочва обръщение към играчите. Като цяло не играхме неприятно, само че резултатът не е в наша изгода. Доволен съм от и гола му, както и от ”, стартира Симеоне на конференцията.

“Трябва всеки ден да се трудим, това е методът да избегнем грешките, които се случват. Вярваме в това, което вършим. Срещу се видя напредък, само че значимото е да спрем да губим точки. Липсва ни задоволително експанзия ”, акцентира аржентинецът.

Неговият сътрудник Марселино пък беше извънредно благополучен от обрата и опцията за втора поредна година да вдигне трофея.

“Гордея се, че съм треньор на този тим. Способни сме да се опълчим на всеки противник. От самото начало играхме добре. Най-чистото състояние преди почивката беше за нас, само че Облак избави. Контролирахме мача ”, съобщи Марселино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР