За пореден път прави публични изявления, в които твърди, че

...
За пореден път прави публични изявления, в които твърди, че
Коментари Харесай

СЕМ силно обезпокоен, че министър Минеков пак заблуждава обществото |

За следващ път прави обществени изказвания, в които твърди, че Съветът за електронни медии не е дал отговор на негово писмо. Съветът за електронни медии изрично се опълчва против тиражирането на сходни погрешни изказвания, оповестиха от Съвет за електронни медии. 

На 18.06.2021 година, посредством системата за електронен продан (СЕОС), в Съвет за електронни медии е получено писмо, подписано от проф. Минеков, с което алармира за възпрепятстване на правото му на отговор от страна на Българската национална телевизия. 

На 22.06.2021 година, чрез същата система, министърът на културата е известен, че длъжностно лице на Съвет за електронни медии реализира инспекция. Доколкото нарушавания на наредбите на Закона за радиото и малкия екран, в това число и по отношение на правото на отговор, се откриват в периодите и по реда на Закона за административните нарушавания и санкции, Съвет за електронни медии е декларирал, че в допълнение проф. Минеков ще бъде осведомен при привършване на производството. 

Съветът за електронни медии е мощно смутен, че министърът на културата за следващ път вкарва в подвеждане обществото по отношение на връзката си с самостоятелния регулатор. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР