За пореден път паркът над гимназията в Мездра е превърнат

...
За пореден път паркът над гимназията в Мездра е превърнат
Коментари Харесай

От община Мездра се оплакват от лошите навици на жителите си - замърсяват

За следващ път паркът над гимназията в Мездра е трансфорат в сметище, осведомят от общината. В зелените площи, по пешеходните алеи, към пейките и на детската площадка са разхвърляни всевъзможни отпадъци - пластмасови, стъклени, хартиени и алуминиеви .

В това число бутилки от алкохол, кенчета от бира, картонени чашки за кафе, найлонови торбички, даже пластмасови бутилки за разсад и празни шишета от зехтин .
 Борисов желае лист на сметищата, с цел да почисти страната Обновена
Борисов желае лист на сметищата, с цел да почисти страната

След това нечовечен надзор и " тези закононарушения " да се проверяват

Нахвърляни са твърди битови боклуци и на полигона за образование на кучета, който се употребява от феновете на домашни любимци. До полигона има следите от паленето на открит огън, което е неразрешено на публични места, какъвто е градският парк .

На паркинга пред бившето лятно кино има голямо нерегламентирано бунище от строителни и битови боклуци. Пред киното, на мястото, където би трябвало да паркират коли има и остарял домакински диван , изясняват от общината.
 България заплаща три пъти за старите си сметища, неудовлетворен Ревизоро
България заплаща три пъти за старите си сметища, неудовлетворен Ревизоро

Екоминистърът направи първа копка на рекултивацията на депото на Бобов дол

Днес чиновници на Общинско дружество " Чистота " събраха и извозиха с контейнери разхвърляните отпадъци. Чрез потреблението на профилирана техника ще бъде отстранено и противозаконното бунище западно от улица " Сердика ". Предстои да бъдат подрязани изсъхналите клони и отстранени падналите дърветата в региона.

От общината пишат, че колкото и да чисти общинското дружество " Чистота ", каквито и санкции да постановат контролните органи, замърсяването на градския парк и на други публични места очевидно ще продължи и отсега нататък . Те подчертават, че навиците се възпитават освен в учебно заведение, само че на първо място в фамилията.
 1426 противозаконни сметища засекли от прокуратурата
1426 противозаконни сметища засекли от прокуратурата

Върховна административна прокуратура предлага на Министерство на околната среда и водите да ускори контрола

" И персоналният образец на родителите в това отношение е най-хубавия. В противоположен случай сме обречени да тънем в нечистотия до шия ", пишат от общината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР