За пореден път Емрах Стораро предизвика възмущение в социалните мрежи.

...
За пореден път Емрах Стораро предизвика възмущение в социалните мрежи.
Коментари Харесай

За пореден път Емрах Стораро разгневи зрителите: Унижи партньорката си в „Денсинг старс“

За следващ път Емрах Стораро провокира отвращение в обществените мрежи. Освен, че обича да кара бързо, той явно си пада и по красивите дами. А в „ Денсинг старс “ му се падна може би една от най-красивите танцьорки – Веси. Съвсем естествено дребният наследник на Тони Стораро да се увлече по нея, само че дейностите му надалеч не се харесаха на публиката.

Историята на Петко Димитров и Яна от „ Денсинг старс “ през 2013 година май ще се повтори и в новия сезон на танцувалното шоу.

Емрах Стораро е вдлъбнат до уши по учителката си по танци и към този момент не крие възприятията си

По време на снощния лайф дребният Стораро разкри интереса си към Веси. А по-късно направи нещо, с което унизи танцьорката. По време на танца им тя бе очевидно беше гневна. А след случилото се може и да изиска да не танцува към този момент с него.

„ Иска ми се да я целуна, само че в името на шоуто не си го разрешавам “, споделя Емрах по време на подготовките с Веси.

Тя пък обясняваше за танца:

„ Танцуващите набират пристрастеност и гняв, приближават се и се раздалечават, всякога са на косъм да се целунат, само че в никакъв случай не се случва. “

По време на танца им обаче, той издебна партньорката си и я целуна по устата. Видимо Веси не очакваше този процес на нещата и беше шокирана. По лицето й можеше да се прочете, че даже й беше неприятно.

Още по-сконфузно се почувства и от последвалите мнения на водещите Краси Радков и Алекс Раева, както и на журито

Те към този момент започнаха да кроят проекти за женитба. Към момента Веси не издава с нищо, че има любовни трепети към Емрах. Тя сигурно е имала сериозен диалог с него след края на вечерта.

Действията му разгневиха доста публиката. Почти под всички изявления с танца на двойката не липсват мнения, които осъждат целувката на Емрах.

Твърди се, че хубавицата даже се разплакала и желала да напуща шоуто

Интересното в тази ситуация е, че през цялото време познати и сътрудници на Емрах показаха съмнения, че той ще накара почтената Веси да се влюби в него. Това бил негов непокътнат номер и постоянно си набелязвал някое момиче, от което има употребява в дадения миг. Покрай любовната история в този момент си прокрадва път напред в шоуто, въпреки да е най-слабият участник този сезон.

Източник: Блиц 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР