За пореден път, една от водещите охранителни фирми в страната

...
За пореден път, една от водещите охранителни фирми в страната
Коментари Харесай

ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ДЕЛТА ГАРД С ОСТРА ПОЗИЦИЯ СРЕЩУ ИЗВЕРГА ГЕОРГИ НИКОЛАЕВ

За следващ път, една от водещите охранителни компании в страната – Делта Гард, не остана безучастна в борбата против насилието върху хора и животни в неравностойно състояние. Снощи в обществените мрежи на Делта Гард излезе обява, че осъжда дейностите на изверга от Раднево по отношение на младото момиче.

Екип на  Bunt.bg се свърза с шефа на компанията – Антон Великов, с цел да чуе неговото мнение и позиция по въпроса. Ето какво показа той:

„ Това е един противен акт на принуждение против почтено момиче, който ще остави дълготраен белег върху нейната душeвност и тяло. Разчитаме, че институциите ще си свършат работата и Георгиев ще си понесе виновността с цялата суровост на закона. В годините сме помогнали на стотици дами, потърсили нашата помощ за консултация или подпомагане против техни насилници и се гордеем, че сме съумели да върнем усмивките на техните лица и са съумели да продължат с живота си. Призоваваме всяка жена, която се усеща застрашена или унизена от някой, незабавно да сигнализира способените органи за подпомагане. Не би трябвало да се мълчи, тъй като мълчанието е това, което окуражава насилника!

Днес, компанията ще окаже безплатно подпомагане на митинга, проведен от Мария Бонева против насилието. “

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР