За пореден път днес доказахме, че когато се обединим, че

...
За пореден път днес доказахме, че когато се обединим, че
Коментари Харесай

Турнир в Стамболийски събира средства за животоспасяваща операция на 6-годишно момиче

За следващ път през днешния ден доказахме, че когато се обединим, че когато гледаме в една посока, можем да реализираме доста. Това се случи по време на Благотворителния футболен шампионат, който се организира през днешния ден на стадион " Георги Славков " в Стамболийски. Той ще продължи и на следващия ден и е по самодейност на Мариан Бояджиев с помощта за организацията на Петър Спасов, и двамата от Стамболийски, и с помощ от Община Стамболийски. Турнирът е за една благородна идея - за набиране на средства за животоспасяваща интервенция на 6-годишната Яница Карачорова, за която се организират сходни начинания в цялата страна и ние също взехме решение да се включим и да помогнем на фамилията да събере нужна сума от 200 000 лв..
Това оповестява посредством кметът на Стамболийски Георги Мараджиев.

Ето какво показва още градоначалникът:
Много се веселя, че още първия ден единствено за няколко часа на нашия стадион бе събрана една добра сума от 3 163 лв.. За това би трябвало да благодарим и на тимовете, които се включиха в шампионата и аз желая да ги изброя поимненно: КАЗАЦИТЕ, ПЕШЕХОДЦИ, НАБОРИТЕ, ПРОФЕСИОНАЛ 777, Лоби Бар 777, БУЛС, Northern crimаinals, НЕГОДНИЦИТЕ, ЗВЪНЧЕ, Завръщането, Вето 1, Кичуза Пловдив, The youth face, Psiho youths, Psiho youths 2, 851 Tyf, Баските, Fuego.

Това са непрофесионални тимове от Пловдивска и Пазарджишка област, които откликнаха на нашата самодейност и се включиха в шампионата против такса от по 60 лв. за тим. Отделно от таксата всички състезатели са дарили и в допълнение персонални средства. Подкрепа оказаха почитателите на Ботев Пловдив, почитателите на Левски, почитателите на нашия тим " Тракия ", както и треньорите от Стамболийски, отзоваха се доста жители и хора от бизнеса, които ще дойдат и на следващия ден и ще вземат участие в благородната самодейност. Днес благотоврорително имаше базар, като продажбите от него също бяха дарени за идеята. Утре ще има също продажби на безалкохолно, бира и храна, като парите от тези продажби са също за идеята. Предстои през утрешния ден да се играят финалните мачове, които започват в същоя час 9 - 9.30 ч., като има готови купи спечелилите и за всеки един от тимовете благодарствена грамота за присъединяване и за дарениението за идеята. Вярвам, че и през втория ден ще се събере още едно добра сума, която ще бъде импортирана в банковата сметка за интервенцията на детето:
Банка ОББ гр.Русе
BG86UBBS80021018888650
Яница Петрова Карачорова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР