За пореден път да се правят внушения срещу една определена

...
За пореден път да се правят внушения срещу една определена
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: За пореден път се правят внушения срещу ГЕРБ

За следващ път да се вършат внушения против една избрана политическа партия, а точно ГЕРБ. Ние ще продължим да задаваме въпроси и в случай че се наложи всеки ден ще изслушваме Рашков, до момента в който е министър. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на обединението ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Според нея би трябвало да се открият обстоятелствата и събитията, които Рашков хвърля в общественото пространство. Всички изказвания свързани с закононарушения към изборния развой се потвърждават в съда. Бойко Рашков е последна инстанция, даже и да приказва от трибуната, добави още Атанасова.

Днес станаха ясни две неща. Първо, че Бойко Рашков е най-несъстоятелният министър на вътрешните работи през последните 31 години. Той е безусловно несъответстващ човек, който не схваща нито какво го питат и за какво го питат. Той желае да остане министър на вътрешните работи. От позиция на нашата партийна тактичност, ние имаме изгода това да е по този начин, тъй като доста елементарно ще можем да нападаме това министерство. От позиция на страната сходно развиване на събитията би било нещо приблизително сред фарс и покруса, сподели Тома Биков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР