За пореден път чалгата ще превземе новогодишната нощ по двете

...
За пореден път чалгата ще превземе новогодишната нощ по двете
Коментари Харесай

Заливат ни с чалга за ЧНГ

За следващ път чалгата ще превземе новогодишната нощ по двете частни национални малките екрани, стана ясно от публикуваната от тях стратегия. Първите часове на Нова година Нова тв ще запълни със сръбски турбо фолк – концерт на Лепа Брена и Драгана Миркович, а bTV – със звезди на родната телевизия „ Планета “.

 

Открай време двете малките екрани пускат еднотипни стратегии, тъй че и тази година няма никаква изненада. В случая изборът, който се дава на феновете, ще е сред сръбска и българска чалга.

 

Концерта на Лепа Брена, Нова тв ще излъчи тъкмо след среднощ, дружно с гърменето на шампанското и фойерверките. bTV пък напряко ще вклинят речта на Румен Радев в концерта на най-кръшните български фолк звезди, което значи, че ще миксират президента с лекия род. При по-голям шанс може да се окаже, че в музикалната им стратегия са намерили място национални любимци като Азис и Софи Маринова. След финала на въпросния концерт, равнището ще вдигне певицата на народа – Ивана.

 

Извън тези „ безпределно истински “ решения, двете медии залагат на обичайни за програмата си хрумвания като празничен концерт на „ Гласът на България “ по bTV и „ С Рачков всичко е допустимо “ по Нова тв.

 

На този декор Българска национална телевизия е заложила на национализма с постоянната си „ Щръклица “, която този път е Балканска – на фона на останалите две това си наподобява като висок жанр изкуство. Шоуто ще включва освен родни звезди, а и такива от Северна Македония, Гърция и Сърбия. А по-късно програмата им ще премине към родната поп музика. Припомняме, че точно с сходно шоу през предходната година, Българска национална телевизия се трансформира в най-гледаната медия в празничната нощ, а и няма по какъв начин да е другояче при тази съвсем нулева конкуренция от страна на частните канали.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР