За пореден ден потребители на социалните мрежи сигнализират за дълги

...
За пореден ден потребители на социалните мрежи сигнализират за дълги
Коментари Харесай

За пореден ден: Огромни опашки и напрежение на Летище София

За следващ ден консуматори на обществените мрежи алармират за дълги опашки и изпуснати полети на Летище София.

Пътуващите са недоволни от дългото време за изчакване, неприятната организация на летището и закъсняващите полети. Причината за проблемите идва от изчакващото време на пасажерите при чекирането с новите устройства за пропускане. Тази заран не всички устройства са работели, което е довело до скупчването на хора.

Припомняме, че на 07 октомври някогашният народен представител Мария Капон сигнализира за дълги опашки на столичното летище и пасажери с изпуснати полети в обществените мрежи.

Ето какво написа тя:

" Летище София е единствено кръчми и магазини (за тях различен път ще пиша), вместо услуги за пасажерите. Сутринта опашка от 2000 индивида и макар, че бяхме с повече от 2 часа по-рано се оказа, че самолетът излетя без огромна част от пасажерите. За похлупак и не всички багажи бяха свалени. Правим обща тъжба. На голямата опашка, както се споделя, нали сме “въздушен Шенген ", работеха единствено 3 цифрови скенера на входа. После голяма опашка на инспекциите и по този начин, пристигаш 15 мин преди полета, запъхтян, потен и раздразнителен с цел да ти кажат, че не знаят кой е виновен. Ами един е, безумният концесионер, който вместо да оправя методите се занимава да ти удължи пътя през следващия магазин, продава слотове за излитания едновременно, без да обезпечи подходи за пасажери. В тази страна Кой се интересува от достолепието на хората? Никой. Важно е опашки да има и мачкане. И най-после, в случай че срещнеш вежлив личен състав ще се окаже, че си късметлия. След редица: не знаем, не отговаряме, не разбрахте ли, че не е наша работа се откри едно момиче най-малко да каже, че идващият полет е на 7 (тук към този момент се смея) и за багажа някъде ще би трябвало да го търсиш в Мадрид, тъй като те информация през системата нямат.

Извод: пътувайте само и единствено с Луфтханза и групата им, в случай че желаете да сте обслужени. Всичко друго е тотална вреда. Хем от дълго време съблюдавам този принцип, и все се подмамвам сама да си взема пряк полет за улеснение. Какво споделих? Удобство?

И да не не помни, няма да им свърши работа на концесионера ПР и яки връзки с всяка власт, няма!

Желая на всички прелестен уикенд "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР