За покривните палатки в нашия форум сме коментирали много. Има

...
За покривните палатки в нашия форум сме коментирали много. Има
Коментари Харесай

Тестовете на OFFRoad-Bulgaria: Покривна палатка YAKIMA |

За покривните палатки в нашия конгрес сме коментирали доста. Има чудесни ревюта и мнения от първо, второ, трето и ЕЖК лице. В последните години с неоценимата помощ на народите от Поднебесната империя се нароиха доста производители във всички ценови класове и необятен диапазон на качеството. Всички знаем, че евтините и качествените неща се продават в разнообразни магазини и на разнообразни лавици. Конструктивно множеството разновидности са разновидности на 4-5 изпитани и наложили се структури, всяка с преимуществата и минусите си.

Темата не е да предизвиквам религиозни вражди от рода на канонианство VS никонианство или тойотианство VS нисаниянство и така нататък, просто споделям впечетления от един къс тест, нека да са потребни, за който би трябвало.

YAKIMA постоянно съм ги свързвал с голямото им многообразие от хардуер за транспорт на спомагателен багаж с всевъзможни коли.

Безспорна е силата им в най-хубавите решения за багажни системи, рейлинг, вело-лодко-гардеробопренасяне. За който не знае, имат в гамата си и RTT /иначе казано - покривни палатки/.

Имам удоволствието да ви показва едно непретенциозно ревю на двуместната трисезонна SkyRise2 small, общително предоставена ми от магазина за яките неща, т.е. магазина за YAKIMA.

Палатката е в група на високия клас СофтШел палатките, т.е. не е черупкова. Позиционира се в междинния към високия ценови диапазон и тъкмо по тази причина ми се искаше да ревизира за какво, по какъв начин. Огромна признателност на YAKIMA-България за предоставената опция.

Палатката я тествах преднамерено на " Хилядолетния сокол ", т.е Субару Легаси от предишния век, а какво сподели теста можете да прочетете в.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР