За по-сериозно обединение в Демократична България“ и общи органи за

...
За по-сериозно обединение в Демократична България“ и общи органи за
Коментари Харесай

Атанасов поиска общи органи за решения в Демократична България

За по-сериозно обединяване в „ Демократична България “ и общи органи за взимане на решения, се разгласи в изявлението си пред Третата национална конференция на „ Да, България “ ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов.

Той акцентира, че България има потребност от своите обединени евроатлантически сили и това е обща задача. Смятам, че изключително в „ Демократична България “ би трябвало да работим за по-сериозно обединяване, за общи органи, които да вземат дружно решения, както и да притеглим най-младия сегмент – „ Продължаваме промяната “, да водим дружно България по верния път, съобщи политикът.

Отново сме в един плевел миг за българската страна и погледите са ориентирани към нас. Трябва да подходим умно, с цел да водим страната по верния път, уточни Атанасов.

Той напомни, че в годините обратно постоянно, когато демократичните сили са били обединени, България е печелила от това, а когато са били разединени, тогава „ тъмните сили са ни дърпали към азиатския абсолютизъм “.

Когато през 2017 година се явихме настрана на избори, не влязохме в Народното събрание, а 4 години страната се управляваше от ГЕРБ и „ Обединените патриоти “, които прокарваха ползите на съветската империя в България, сподели водачът на ДСБ. По думите му би трябвало да си даваме сметка за тези моменти в най-новата ни история, с цел да не допуснем „ да потекат за следващ път съветските потоци “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР