За по-малко от два дни събраха сумата, необходима за лечението

...
За по-малко от два дни събраха сумата, необходима за лечението
Коментари Харесай

За по-малко от два дни! Събраха сумата за лечение на Ани Чобанова от Асеновград

За по-малко от два дни събраха сумата, нужна за лекуването на Анита Чобанова! 19-годишната студентка се бори за живота си, изложен на риск поради подла болест - Синдром на Уилсън. Тя заминава за Турция, където следва да се подложи на трансплантация.
Прочетете още
В понеделник вечерта нейни близки приканиха за помощ, защото сумата от 180 000 лв., нужна за покриване на разноските по лекуване, е непостижима за тях. За негативно време нейни другари, съученици и състуденти се включиха с разнообразни начинания, чиято цел бе набиране на средства. Снощи бе проведена и невиждана дарителска акция в центъра на Пловдив. С благотворителни кутии те обикаляха площадите и заведенията по основната улица. Стотици помогнаха с каквото могат.

Към този час сумата към този момент е събрана! Това потвърдиха близки на Ани пред TrafficNews . Младата дама има удостоверение от Турската клиника, че са подготвени за осъществяване на животоспасяващата намеса.

Припомняме, че Анита е студентка „ Лингвистика и информатика “ в Пловдивския университет. Учи постоянно и работи. Родителите ѝ са разграничени, а майка ѝ живее в чужбина. И Анита сама се грижи за 6-годишното си братче, с което живеят при баба им.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР