За по-малко от два часа украинските военновъздушни сили са успели

...
За по-малко от два часа украинските военновъздушни сили са успели
Коментари Харесай

Русия може да преразгледа отношенията си със Секретариата на ООН

За по-малко от два часа украинските военновъздушни сили са съумели да унищожат 17 ирански дрона. Атаки са били обезвредени в областите Одеса, Николаев и Виница, се споделя в информацията на военното командване.

Русия може да преразгледа връзките си със Секретариата на Организация на обединените нации, в случай че стартира следствие към дроновете, с които е атакувана Украйна. Това съобщи непрекъснатият представител на Москва в Организация на обединените нации Василий Небензя. Не става дума за спиране, само че ще има проверка на връзките, добави той.

Украйна и редица западни страни упрекват Иран, че доставя дронове на Русия, които тя употребява във войната. А това съставлява нарушаване на глобите, наложени на Техеран поради нуклеарната му стратегия.

Междувременно Сенатът на Полша одобри резолюция, в която разгласи Русия за терористичен режим и прикани интернационалната общественост да поддържа Международен углавен съд, който да разледва военните закононарушения в Украйна.

В среднощното си послание президентът Зеленски сподели, че на фронта най-тежко остава ситуацията към Бахмут.

" Като цяло укрепваме позициите си по цялата фронтова линия. Намаляваме качествата на окупаторите, разрушаваме логистичните им центрове и приготвяме положителни вести за Украйна ", съобщи той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР