За по-малко от четири месеца Левски е отчел повече приходи

...
За по-малко от четири месеца Левски е отчел повече приходи
Коментари Харесай

Левски“ с рекорд по продажба на билети

За по-малко от четири месеца " Левски " е отчел повече доходи от билети в сравнение с общо за предходните две години. Последният доклад от акцията " Левски е безконечен ", почнала на 9 февруари, демонстрира, че приходите от билети за мачовете са 1 028 733 лв..

С още 184 хиляди от виртуални билети сумата надвишава 1.2 милиона лв.. За съпоставяне общо от предните две календарни години сумата от билети е 1.188 млн. лв. (публикуваният преди дни финансов доклад сподели 806 хиляди лв. за 2020 година и 382 хиляди лв. за 2021 г.).

Ключова роля за смяната изигра връщането на Станимир Стоилов на " Георги Аспарухов ". То беше последвано от възстановяване на играта и резултатите на тима, както и от сближение на синята общественост.

В акцията " Левски е безконечен " има още едно перо, в което е премината границата от 1 млн. лв.. Оборотът от продажба на артикули от фенмагазина е 1 204 235 лв..

От началото на акцията са регистрирани 2.733 млн. лв., като в сумата влизат още парите от дарения, от членски и от абонаментни карти.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР