За по-малко от 48 часа полицията в Перник успя да

...
За по-малко от 48 часа полицията в Перник успя да
Коментари Харесай

Семейство изгуби чанта с 15 000 лева, полицията в Перник я откри

За по-малко от 48 часа полицията в Перник съумя да откри изчезнала чанта с пари. В нея е имало 15 000 лв..

Двама съпрузи дружно с щерка си и шурей са гостували в Перник на празненство за изпращане на зрелостник. Семейството се занимавало с търговия, а парите в чантата били оборот от магазините им.

Докато се качвали в автомобила си след края на тържеството, четиримата открили, че чантата я няма. Въпреки че колата не е била разрушена, те решили, че парите са откраднати и подали сигнал в полицията.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

" Веднага след подаване на сигнала са подхванати оперативно-издирвателни дейности от криминалисти на Първо районно ръководство, както и обзор на инсталираните в града камери за видеонаблюдение. Оказва се, че до момента в който се разхождали и снимали, четиримата не запомнили чантата на една от пейките в региона към градския парк. Жена я намерила и взела със себе си. Жената е открита и издирена, а чантата с парите е конфискувана и следва да бъде върната на притежателите им ", разказа районният представител на Министерство на вътрешните работи в Перник Венцислав Алексов, представен от БНР.

Вижте по какъв начин ще бъдат наградени за положителната постъпка

При намирането на чантата е открито, че липсва доста дребна част от парите. Бързите дейности на полицията и щастливата развръзка развълнували притежателите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР