За по-малко от 24 часа Националната кампания на БЧК за

...
За по-малко от 24 часа Националната кампания на БЧК за
Коментари Харесай

БЧК събра над 35 хил. лв. за бедстващите в Бургас

За по-малко от 24 часа Националната акция на БЧК за подкрепяне засегнатите от наводненията в област Бургас хора събра 36 153 лева , като сумата продължава да се усилва.

Междувременно стана ясно, че в издирването на изчезнала жена от село Черни връх към този момент са се присъединили 4 екипа на Планинската избавителна работа на БЧК, които са с подготвени кучета. Те оказват помощ на Регионалната дирекция на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".
В издирването вземат участие доброволци и щатни чиновници на БЧК-Бургас. Те оказват помощ и за оценка на вредите в домовете на потърпевшите фамилии в село Черни връх и Полски извор в община Камено.

 Трети ден търсят изчезналата жена при наводнението в област Бургас
Трети ден търсят изчезналата жена при наводнението в област Бургас

Включиха се и водолази и планински спасители

БЧК-Бургас има подготвеност да даде одеяла, облекла и матраци на хората, които няма къде да спят. БЧК дава и хранителни и хигиенични пакети от бедствения запас на организацията.

Националната дарителска акция на БЧК продължава. Всеки, който има опция да подари средства за подпомагането на потърпевшите хора при наводненията в област Бургас, може да поддържа Националната самодейност на БЧК:
посредством SMS на къс номер 1466 на цена 1 лев към всички мобилни оператори. Дарителските SMS-и за акциите на БЧК са освободени от ДДС; посредством on-line дарения на уеб страницата на организацията; на банковата сметка на БЧК:
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG29UNCR70001506750406
BIC: UNCRBGSF
Адрес: ул. " Калоян " 3, София 1000, България.
 Синоптици и политици си трансферират отговорността за наводненията
Синоптици и политици си трансферират отговорността за наводненията

Българските синоптици работят с остарели средства и огромна част от тях работят на минимална заплата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР