За по-добро здраве – възползвайте се от следните 15 рецепти

...
За по-добро здраве – възползвайте се от следните 15 рецепти
Коментари Харесай

За по-добро здраве – 15 рецепти с канела и мед

За по-добро здраве – възползвайте се от следните 15 предписания с канела и мед

1.Сърдечни болести
Всеки ден за закуска яжте самун, намазан вместо с конфитюр с паста от мед и канела. Тя намалява холестерола и защищава от сърдечен удар. Дори и тези, които към този момент са потърпевши, могат да избегнат повтаряне.

2.Повишена отмалялост и уязвимост
Приемайте всеки ден по 1/2 ч.л. мед с канела в чаша вода заран на празен корем и след обяд, към 15:00 часа. Тази напитка покачва виталните функционалности на тялото.

3.Артрит
Всеки ден, заран и вечер, приемайте по 1 чаша топла вода с 2 ч.л. мед и 1/2 ч.л. канела. Редовният банкет може да излекува и хроничния артрит.

4.Холестерол
Смесете 2 супени лъжици мед и 3 чаени лъжички канела с 2 чаши топла вода. Тази напитка понижава холестерола в кръвта с 10% за 2 часа. Що се отнася до хората, страдащи от артрит, приемането на напитката 3 пъти дневно възстановява холестерола даже при хронични случаи. Хората, които ядат чист мед всеки ден също съумяват да намалят холестерола.

5.Имунитет
Ежедневният банкет на мед и канела укрепва защитните функционалности на организма и защищава от бактерии и вируси, покачва способността на белите кръвни кафези да се борят с бактериалните и вирусни болести.

6.Цистит
Приемайте по 2 супени лъжици канела и 1 чаена лъжичка мед, разбъркани в чаша топла вода. Това унищожава инфекцията на пикочния мехур.

7.Косопад
Намажете корените на косата с паста от примес от топъл зехтин, 1 супена лъжица мед, 1 чаена лъжичка канела преди измиване на главата за 15 минути. След това изплакнете косата с хладка вода. Дори 5 минути са достатчни, с цел да бъде резултатът видим.

8.Гъбички по кожата и ноктите
Смес от мед и канела (в равни количества), приложена към засегнатите елементи на кожата и ноктите, лекува гъбичките и други типове кожни инфекции.

За по-добро здраве включете канелата и меда в ежедневната си диета!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР