„За по-добра България. За по-добро бъдеще за нас, децата ни

...
„За по-добра България. За по-добро бъдеще за нас, децата ни
Коментари Харесай

Първите гласували пловдивчани: Искаме сигурност за децата си и България да продължи напред

„ За по-добра България. За по-добро бъдеще за нас, децата ни и всички българи”, съобщи пред наш кореспондент пловдивчанин пред една от изборните секции в СУ”Свети Свети Кирил и Методи”.

За устойчиво обучение и несъмнено бъдеще на децата пък гласоподава пловдивчанка.

„ Искам децата ми да живеят в добра конюнктура, да имат сигурност, да са здрави и да получат положително образование”, сподели тя.



Опашка от искащи да гласоподават към този момент се е образувала и пред секциите в СУ „ Патриарх Евтимий”. В школото изборният ден е стартирал обикновено.

„ На предишните избори в една от секциите тук имаше проблем с машината. Сега всичко е наред. Гласуването става малко по-бавно поради двата вота, само че усложнения няма”, обясниха пред наш кореспондент от СИК.



Припомняме, че без проблеми и закъснение стартира тази заран изборния ден в Пловдив. Към този миг няма информация за нарушавания, както тази заран, по този начин и в деня за размисъл. Това оповестиха от 16 РИК.

481 са изборните секции в Пловдив. Сред тях четири са за гласоподаване с преносима изборна кутия и 5 преносими за присъединяване във вота на лица, сложени под карантина.

11 са формираните изборни секции в огромните лечебни заведения в града- УМБАЛ " Св. Георги ", Военна болница към ВМА София, МБАЛ „ Каспела ", МБАЛ „ Пловдив” АД, като в тях има 5 секции в отделения с заболели от Коронавирус.

Задържаните лица, по отношение на които няма влезнала в действие присъда ще могат да гласоподават в формираните 2 изборни секции в пловдивския затвор и следствения арест.



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР