За плочките не е разработено задължително сертифициране, но за да

...
За плочките не е разработено задължително сертифициране, но за да
Коментари Харесай

Как да изберем плочки за баня?

За плочките не е създадено наложително узаконяване, само че с цел да се подсигурява качеството, е по-добре да се купуват артикули, които дават отговор на стандартите, макар че костват повече. Тогава има повече гаранции, че няма да има проблеми при полагането на плочки.
Определете качеството
 Кога е по-добре да си вземаш душ - заран или вечер Кога е по-добре да си вземаш душ - заран или вечер
Мнoзинa нe мoгaт дa нaпуcнaт дoмa cи cутрин бeз дa cи взeмaт душ, нo ce oкaзвa, чe къпaнeтo вeчeр e мнoгo пo-дoбрo зa oргaнизмa oт тoвa...
Когато купувате плочки, би трябвало да бъдете изключително деликатни, тъй като доста постоянно има материали с брак. Сред главните критерии са оптимално плоската повърхнина, яснотата на модела и устойчивостта на механични удари.
На доктрина, повърхността на банята би трябвало да е идеално права, само че на процедура би трябвало да изберете материал, който е допустимо непосредствен до този с идеална форма. Използвайки специфични принадлежности, определете верните ъгли. В случай на противоречие, вземете случайно взети проби от плочки, с цел да можете да ревизирате до каква степен плочките ще прилягат. В същото време сменяйте страниците няколко пъти.
Изчислете деликатно количеството плочки
За стените на банята, можете да изберете по-тънки плочки, в сравнение с за пода, само че противоположното е невероятно.
За плочките за пода има две значими условия - специфична здравина и неплъзгаща се повърхнина. За да ревизирате дали материалът е хлъзгав, намокрете повърхността и го потъркайте с пръст.
 Защо крясъците депресират кучетата Защо крясъците депресират кучетата
Разбиващо сърцето ново изследване открива, че крещенето на кучетата ги наплашва дълготрайно - и търпеливостта е надалеч по-превъзходен...
Не се предлага да се слагат от един и същи тип върху стените и пода, тъй като по този начин банята ще наподобява прекомерно нормално и скучно.
Определете качеството на плочките
Оценявайки даден тип плочки, не трябва да купувате плочка с небрежен модел, размазани или прекомерно остри линии и така нататък Това е доказателство за нарушение на индустриалната технология. Дори дребните недостатъци би трябвало да ви откажат.
Плоскостта на повърхността се дефинира посредством слагане на няколко плочките за съпоставяне. Също по този начин проверете дебелината й като държите ъглите на плочката.
Огледайте деликатно опаковката и разберете дали марката и името са ясно забележими и  дали моделът е явен. Колкото по-малко дефекти идентифицирате в дадена партида, толкоз по-големи ще бъдат аргументите да купите този съответен материал.
 Тази храна е най-ефикасна в битката с килограмите Тази храна е най-ефикасна в битката с килограмите
Рeдoвнaтa кoнcумaция нa ядки нaмaлявa риcкa oт нaтрупвaнe нa непотребни килoгрaми, кaктo и cъпътcтвaщитe зaбoлявaния. Дo тeзи зaключeния c...
За да се дефинира крехкостта на материала, характерен на керамичните плочки, погледнете цвета от противоположната им страна (той ще бъде несиметричен, а повърхността ще блести). Ако надраскате висококачествена плочка от противоположната страна, ще видите ясна диря.
Източник:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР