За пети пореден път най-голямата търговска верига у нас Kaufland

...
За пети пореден път най-голямата търговска верига у нас Kaufland
Коментари Харесай

Kaufland България е Топ Работодател за пета поредна година

За пети следващ път най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България е сертифицирана като Топ Работодател от влиятелния интернационален самостоятелен институт Top Employers Institute. Така ритейл веригата затвърждава мястото си измежду водещите компании в Европа, които ползват високи стандарти в ръководството на човешкия капитал, грижата за хората, изискванията на труд и развиването на своите чиновници.

Kaufland България получава документа след подробен мониторинг на процесите в компанията. Оценката се изготвя от интернационално жури от самостоятелни специалисти след съвсем 6-месечен разбор на база въведените от работодателя концепции, процеси и принадлежности за ръководство на човешките запаси. Универсалният способ за узаконяване на Top Employers Institute се ползва в над 123 страни по света.

Общо 20 категории подлежат на мониторинг от страна на самостоятелното жури. В съпоставяне със междинните стойности от световното изследване през 2023 година, Kaufland България се отличава с резултати доста над нормата. При седем от индикаторите достиженията на веригата са с над 10% по-високи от междинните за изследването. Сред тях са „ Привличане на гении “ (над 13%), „ Ангажираност на чиновниците “ и „ Дигитален HR ” (близо 13%), „ Лидерство “ (почти 12%) и „ Удовлетвореност на чиновниците “ (над 11%).
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР