За пета поредна година се провежда инициативата „Футбол с кауза”.

...
За пета поредна година се провежда инициативата „Футбол с кауза”.
Коментари Харесай

Футболисти помагат на деца в битките им с редки заболявания

За пета поредна година се организира самодейността „ Футбол с кауза”. 34 аматьорски тима от София са част от огромен благотворителен шампионат, който набира средства за лекуването на деца. До момента самодейността е помогнала на 13 деца с общо над 97 000 лв..

Футболните срещи се играят два дни (07.07 – 08.07.2018). Днес са финалните дуели.

Минималното подаяние, с което всеки тим взе участие в шампионата е 200 лева Тази година събраните средства ще бъдат дарени за лекуването на 16-годишната Виолета Димитрова , която страда от рядкото заболяване – Атаксия на Фридрайх, и 11-годишният Даниел Иванов , който страда от прогресивна Мускулна дистрофия вид Дюшен.

В рамките на шампионата ще се организира и благотворителен търг със звездни предмети, благосъстоятелност на известни лица от спорта. Сред тях са бутонка с подпис на международния първенец от 2010 година Фернандо Торес , тениска на Милан с подпис на международния първенец от 2006 година Дженаро Гатузо , баскетболна топка с подпис на единствения българин, играл в NBA - Георги Глушков , златен орден на ПФК Лудогорец, дарен от Ангел Петричев, престилка с подписи от звездите на MasterChef, топка с подписите на българския народен тим по художествена гимнастика, бутонки на бронзовия медалист от международното състезание в САЩ'94 - Петър Александров , тениска на Ивелин Попов .

С футболните реликви може да се снабди всеки и олайн, наддавайки в благотворителния търг във фейсбук страницата на самодейността " Футбол с идея ".

Дарителски банкови сметки:

Информация за дарителската банкова сметка на Вили:

Банка ДСК
IBAN: BG 52 STSA 93 0000 2213 5039
BIC: STSABGSF
Титуляр: Виолета Пламенова Димитрова

Информация за дарителската банкова сметка на Дани:
Уникредит Булбанк
IBAN: BG 65 UNCR 70 0015 2303 3633
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Даниел Димитров Иванов

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР