За пета поредна година Ротаракт клуб Пловдив - Пълдин и

...
За пета поредна година Ротаракт клуб Пловдив - Пълдин и
Коментари Харесай

Пловдивски ученици на състезание по биология и химия

За пета поредна година Ротаракт клуб Пловдив - Пълдин и Медицински Университет - Пловдив ще ревизират знанията на учениците от пловдивските гимназии, които са избрали да продължат образованието си в областта на биологията, химията и медицината. Medical Quiz Show ще се организира тази събота от 10:00ч. в Аудиторния комплекс на МУ-Пловдив, намиращ се на бул. Васил Априлов 15 А. Събитието е извънредно занимателно и в това време потребно. То ревизира познанията на учениците от 11-ти и 12-ти клас по образователните предмети биология и химия.

Това е един от устойчивите и най-успешни планове на младежката организация и всяка година се радва на огромен интерес от страна на бъдещите медици. Тази година присъединяване във формата са декларирали тимове от 10 от най-елитните пловдивски гимназии и се чака битката за първите места в надпреварата да бъде извънредно оспорвана. Според регламента всяко учебно заведение може да взе участие с един или два тима, формирани от по 5 индивида, един от които - капитан. Подборът на участниците се прави от учебното заведение и не е наложително те да бъдат от един и същи клас.

За положителното въодушевление на Medical Quiz Show ще се погрижи водещ, а отговорите на участниците ще се правят оценка от особено жури, формирано от представители на МУ - Пловдив. Организаторите и спонсорите на събитието са обезпечили грамоти и тематични награди за тимовете на първите 3 места.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР