За пета поредна година, BILLA България подкрепя дейността на SOS

...
За пета поредна година, BILLA България подкрепя дейността на SOS
Коментари Харесай

BILLA България и SOS Детски селища България реализират съвместна дарителска акция

За пета поредна година, BILLA България поддържа активността на „ SOS Детски селища България “. В интервала юли-август 2021 година комерсиалната верига е хазаин на доброволческа акция за събиране на дарения в поддръжка на приемната грижа у нас. Представители на организацията ще дават информация за идеите на организацията на територията на девет филиала в град София, a всеки клиент на комерсиалната верига при предпочитание ще може да поддържа дейностите на “SOS Детски селища България “ като стане SOS Приятел с регулярни месечни дарения.  

Посетителите в основни магазини на BILLA в столицата могат да осъществят директен контакт с представител на „ SOS Детски селища България “ и да допринесат за обезпечаването на щастливо детство в фамилна среда на повече деца в страната, в часовия диапазон 11:00 и 20:00 ч., както следва: до 2 август, 2021 година – в емблематичната „ BILLA на България “ на бул. „ България “ 55, в интервала 3-6 август – в магазина на ул. „ Сан Стефано “ №22, сред 2 и 12 август – във филиала в Mall Bulgaria, в интервала 7-12 август – на ул. „ Житница “ №5А и до 12 август – в магазина на ул. „ Софийски воин “ №4. От началото на месец юли до през днешния ден, доброволчески акции, като част от партньорството, се реализираха сполучливо в четири други обекта на веригата, ситуирани в жк „ Младост “ 4, жк „ Люлин “ и централната част на града.
 Най-емблемачният магазин на BILLA в Пловдив отваря порти, след реорганизация Най-емблемачният магазин на BILLA в Пловдив отваря порти, след реорганизация
С освежен интериор и доста нововъведения магазин BILLA на бул. 6-ти Септември №221 ще посреща още веднъж пловдивчани след месец на огромна р...

„ Горди сме от обстоятелството, че “SOS Детски селища България “ ни отличиха като дълготраен и правилен сътрудник, тъй като това самопризнание ни стимулира да продължаваме взаимно да търсим решения в интерес на по-доброто бъдеще на младежите в страната. За интервал от 5 години компанията ни е отделила близо 67 000 лева в поддръжка на идеите на организацията. С отварянето на вратите на комерсиалните обекти за дарителски акции, BILLA България спомага за публично различаване на значимостта на идеите и нуждата от необятна поддръжка “, показа Норберт Мисбрандт, Изпълнителен шеф на BILLA България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР