За пета поредна година бе дадено началото на образователната кампания

...
За пета поредна година бе дадено началото на образователната кампания
Коментари Харесай

Петото издание на образователната кампания Пресичам безопасно с TEDI стартира от Стара Загора

За пета поредна година бе обещано началото на просветителната акция " Пресичам безвредно с TEDI ", като за първи път самодейността започва от Стара Загора. Домакин на събитието бе Начално учебно заведение " Димитър Благоев ", където първокласници получиха скъпи познания от представители на Главна дирекция " Национална полиция ". Техен правилен сателит в уроците бе и мечето TEDI .

Кампанията има за цел да запознае децата на България с разпоредбите за придвижване по пътищата, а нейни уредници са " Тимбарк България ", взаимно с Министерство на образованието и Министерство на вътрешните работи.

Ежегодно самодейността се случва в хибриден формат, като практическите образования от представители на Главна дирекция " Национална полиция " се организират в шестте най-големи български града - София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора и Русе.

Освен откритите уроци, уредниците са основали и новаторски мултимедиен урок - , който да бъде употребен гратис от всички български учебни заведения. Така децата влизат в ролята на пешеходци, водачи и пасажери, с цел да научат какво е вярното държание при секване на улици, при пътешестване в автомобил или ръководство на колела и тротинетки. Подготвени са и онлайн проби, с които учениците да затвърдят знанията си за своята сигурност на пътя.

Над 10 000 е броят на учениците от първи до трети клас, които ще преминат през образованието " Пресичам безвредно с TEDI " . До момента в самодейността са се присъединили 65 учебни заведения от 22 обитаеми места от цялата страна.

" Като родител, аз самата правя оценка какъв брой е значимо задоволително рано да научим децата си на главните правила за пътна сигурност. Затова се гордея, че в  " Тимбарк България " здравето и сигурността на децата на България е ангажимент освен на всеки обособен чиновник, само че на цялата компания. Пет следващи години, организираме акцията " Пресичам безвредно с TEDI ", като целим на наличен за децата език, по занимателен и интерактивен метод да помогнем за образуването на вярно и безвредно държание на децата на и към пътното платно. Щастливи сме, че акцията набира все по-голяма известност и утвърждение от деца, родители и учители, тъй като имаме вяра, че по този начин влагаме в построяването на съзнателни бъдещи генерации, които ще пазят освен своя, само че и непознатия живот на пътя ", показа Лора Величкова, бранд управител на TEDI в " Тимбарк България ".

За TEDI

Детските нектари, сокове, питиета и мусове TEDI са измежду най-предпочитаните, както от децата, по този начин и от техните родители, заради високото си качество и добър усет.

Брандът TEDI е добре прочут на пазара с висококачествените си морковени нектари, само че включва още и сокове 100% от ябълки и 100% портокал-мандарина, плодови питиета за по-големите и мус със 100% плодово наличие под формата на пюре, който е извънредно подобаващ за междинна закуска точно в учебно заведение, сред часовете. Нектарите на TEDI съдържат витамини А и C, които са значими за детския организъм, и се създават по най-модерна бутилираща технология с ниска пастьоризация, запазваща всички потребни субстанции.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР