За пет избора държавата похарчи милиард лева. Служебните правителства не

...
За пет избора държавата похарчи милиард лева. Служебните правителства не
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Хасково: След ротацията всеки министър, който не си е свършил работата, ще бъде сменен /видео/

За пет избора страната похарчи милиард лв.. Служебните държавни управления не направиха безусловно нищо, макар че се къпеха в медиен комфорт. Веднъж ми беше жалост от нашите пари толкоз безумно да ги харчим за избори. Освен сила и труда на комисиите коства по 140 млн. лева Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Хасково на среща с актива.

За санирането работеха дребни компании, имаха най-хубавия контрол – дамите, които живеят в блока. Нула пари от българите, сподели той. За тези три години парите отпътуваха, парите на страната са на дъното, сподели той.

Виждате какви структури имат. В Хасково издигат кмета, който изгониха, изясни Борисов. Всичко това го вършим поради вас, поради обикновена непоклатимост, поради обикновен късмет да влезем в Шенген, в еврозоната, сподели още Борисов. По думите му единствено България не си е взела парите от Плана за възобновяване. „ Тогава умнокрасивите ми се подиграваха, когато споделих, че е хубаво да има една мазнинка за зимата “. Сега пари няма, съобщи водачът на ГЕРБ.

Не е неприятна концепция понякога да се блокират пътищата. Минах по остарелия път от Чирпан до Сливен – час и 50 мин. По автомагистралата за 20 мин. Сега щеше да е подготвена и „ Хемус “, сподели той. Помните ли, когато ви лъжеха, за три години нула! Точка “, добави Борисов.

По думите му по негово ръководство е нямало мигранти, имало е саниране. Те на откриването са царе – отиват и се подреждат, откриват в Бургас нещо, което ви показвах преди 2 години, че е готово, сподели още водачът на партията.

Цял ден приказвах с Кирил Петков за службите, признателен съм му, че разбра. Изисква се мощна киберагенция, изясни Борисов. Тук ще го поддържа в модернизацията на службите, а по-късно ще сложим самостоятелни хора, които да ги ръководят, сподели Борисов.

За ГЕРБ нищо няма да стане, в случай че ПП-ДБ изгубят. В най-тежките времена дадохме най-хубавите резултати. Проблемът е, че нищо не могат да обещаят, изясни Борисов.

Май месец имаме ротация и вицепремиерът ни ще стане министър председател. Всеки министър, който не си е приключил работата, ще бъде заменен, съобщи Борисов.

Подкрепяме държавното управление, с цел да поправяме техните дейности, изясни Делян Добрев от Хасково.

Атанас Атанасов, кмет на Любимец разяснява, че в община Любимец са направени ремонтни действия с помощта на ГЕРБ. Готови сме да посрещнем изборите, ние ще спечелим този избор, съобщи той.

Милена Рангелова, която е кмет на Симеоновград, съобщи, че не е имало по-труден мандат от настоящия. „ Изпуснаха цената на тока, която стана непостижима за дребните общини, правихме неумоверни старания, само че не се спряхме и не се оплакахме “, сподели тя. Бяхме унижавани, преследвани по време на изборите, само че бяхме мощ и постоянно побеждавахме, сподели тя. „ Искам да пожелая победа на първи тур, ГЕРБ е мощ! “, добави Рангелова.

„ Успяхме с група млади запалянковци да победим “, сподели кметът на Ивайловград Диана Овчарова. Хората са ни се доверили на 100%, с помощта на ръководството и поддръжката на хората от ГЕРБ, успяхме да променим града, да стане по-приветлив и чист, сподели тя. По думите й са санирани съвсем всички блокове в града.

„ Това беше първият мандат, сложен, само че назидателен. Успях да свърша 80% от нещата “, изясни кметът на Свиленград Атанас Ганчев. Според него през всички години градът е бил ощетен, само че са съумели да го създадат ужасно украшение, с което жителите се гордеят. „ Благодарение на ГЕРБ направихме най-красивата детска градина в България “, сподели още Ганчев. По думите му работата не стопира, дружно ще работят за Свиленград, като би трябвало да се осъществя планът за достъп до питейна вода.

„ Харманли е прелестно градче, имаме доста осъществени планове. Без поддръжката на господин Борисов и ГЕРБ няма по какъв начин да се случат доста от тях “, описа и Мария Киркова, кмет на  Харманли. За нея не е най-хубавото, което се е случило през последните две години. „ Ние не се огъваме, няма и да се огънем “, съобщи Киркова. По думите й локалната власт е най-близо до хората и е тази, която би трябвало да се отзове на всеки един. За да успеем, би трябвало да бъдем тим, посочи тя.

Видимо е свършеното в Димитровград, изясни кметът на града Иво Димов. Той благодари на Бойко Борисов за поддръжката през тези години. По думите му някои са били следени, изчегъртани, заплашвани и изкарвани от домовете си. „ Изпълняваме планове, финансирани от ръководството на  Борисов, само че нови планове няма “, сподели той.

За Станислав Дечев, кандидат за Хасково, отпуснатите средства за града са с помощта на Бойко Борисов. Той благодари на сътрудниците си за поддръжката.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР