За периода 21-27 юни картите таро вещаят път към просперитет

...
За периода 21-27 юни картите таро вещаят път към просперитет
Коментари Харесай

Карта таро за седмицата 21-27 юни

За интервала 21-27 юни картите таро вещаят път към разцвет и справяне с належащи проблеми.

Понеделник - Свят

Тази карта вещае отлично начало на седмицата. Тя демонстрира завършването на сложен цикъл, дълго чакано заплащане и опция да оставите несгодите зад себе си. Според тази аркана е значимо да бъде деликатни, с цел да не пропуснете пратениците на приближаващото се към вас благополучие. Тя предсказва възникването на проблеми, в случай че повярвате на слуховете и се отдадете на разрушителни усеща.

Вторник - Колелото на шанса

Картата вещае дълго чакано освобождение от проблеми и грижи. Тя приканва да оставите предишното зад себе си. Промените към по-добро няма да закъснеят, в случай че сте подготвени за тях. Възможни са непредвидени условия, които могат да провокират неспокойствие. Важно е да запазите успокоение и да не предприемате недомислени дейности, които единствено ще влошат обстановката. 

Сряда - Кула

Тази карта приканва да се откажете от илюзиите, които по никакъв метод няма да ви оказват помощ за решаването на належащите проблеми. Важно е да заложите на предпочитаните задания, без да губите скъпо време за незначителни въпроси. Тази тактичност ще ви помогне да извършите дилемите си в точния момент и да получите заслужена премия.

Четвъртък - Звезда

Може да бъдете сигурни, че сте избрали верния път. Арканата ви предизвиква да отправите взор към бъдещето с оптимизъм и вяра за по-добро. Положителните мисли ще ви оказват помощ елементарно да постигнете задачата си и да получите премия за напъните си.
Не се гордейте с достиженията си от предишното. В бъдеще ще имате доста победи, в случай че не се съмнявате в мощните си страни и предприемете решителни стъпки тъкмо в този момент.

Петък - Сила

Картата демонстрира триумф. Тя разказва и обстановка на изолираност, само че не си коства да я приемате като тестване. Арканата приканва за рестартиране на подсъзнанието и отвод от някои цели. 

Събота - Дявол

Откажете се от моментните прищявки, които могат да основат проблеми във връзките, а също и да доведат до финансови усложнения. Арканата приказва за нуждата да  изоставите преследването на подправени цели, с цел да не пропуснете обещаващи благоприятни условия.

Неделя - Справедливост

Съсредоточете се върху значимите дилемите, с цел да не се спънете на крачка от успеха. Тази тактичност ще ви помогне да избегнете неприятностите без да губите време и сила в работа върху остарели неточности. Сбогуването с предишното ще отвори пред вас нови хоризонти. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР