За перфектна акция на сектор Наркотици“, съобщават от пресцентъра на

...
За перфектна акция на сектор Наркотици“, съобщават от пресцентъра на
Коментари Харесай

От полицията във Варна се похвалиха с перфектна акция на сектор Наркотици

За съвършена акция на бранш " Наркотици “, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи Варна.

При претърсването в две жилища са открити огромно количество наркотични субстанции и два кашона с пари. 

Реализацията е извършена през вчерашния ден в хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне, попречване, секване и откриване на закононарушения, свързани с наркотични субстанции на територията на Варна от чиновници на бранш " Наркотици “ и екипи на Специализираните полицейски сили при Министерство на вътрешните работи – Варна.

Криминалистите подхванали инспекция на лек автомобил, паркиран на многолюден паркинг в централната част на регионалния град. При направената ревизия се оказало, че в автомобилът, на седалката има торба със суха зелена, тревиста маса.



Водачът - 26- годишен варненец и негов " клиент “, са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. В хода на процесуално-следствените дейности, чиновниците на реда подхванали претършуване на два жилището, населявани от лидера на колата. В жилищата са открити и конфискувани:  зелена тревиста маса - марихуана; бяло кристално вещество – метамфетамин, кокаин, както и няколко стотин хапчета екстази, видно от направената експертна информация. Полицаите са иззели също по този начин гриндер, електронна везна и доста огромна сума пари – в друга валута.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдаване на Окръжна прокуратура.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР