За Пазарджик и кмета на града - Тодор Попов, краят

...
За Пазарджик и кмета на града - Тодор Попов, краят
Коментари Харесай

С края на 2022 година - папа Франциск стана фен на български шампион!

За Пазарджик и кмета на града - Тодор Попов, краят на 2022-ра беше " черешката на тортата " на една превъзходна година! Местният волейболен тим Хебър завоюва " златен требъл ", а през цялата година в града бяха осъществени стотици планове, един, от които доближи даже до ушите на папа Франциск! 

Съвсем “на финала “ на 2022-ра Тодор Попов посети Ватикана и се срещна с папата, с цел да му показа интернационалния план " Градината на света ", а също така, подари главата на католическата черква със специфичен подарък. 

Папа Франциск към този момент е " почитател " на " Хебър "  

За тима от Пазарджик 2022-ра беше най-успешната година във волейболно естество, откакто Хебър завоюва " златен требъл ". 

Шампионът на efbet Супер Волей може да причисли към възходящата си маса от почитатели и папата, който получи подарък фланелка на тима, подписана от всички играчи в редиците на състава, воден от Камило Плачи. 

" Изключително съм горделив, че имах опцията да се срещна с папа Франциск във Ватикана. Поводът бе да показва на папата огромния интернационален план “Градината на света ", който ще осъществяваме в Пазарджик. Проектът и целият град получи благословията на папа Франциск, а на Негово светейшество сервирах и подарък - златен житен клас, който е признакът на " Градината на света ". Също по този начин подарих и специфична тениска на волейболния ни първенец Хебър от златния требъл през предходната година с подписи от играчите на тима ", похвали се кметът Тодор Попов! 

Хебър е пример за качество в български волейбол, а букмейкърската компания efbet оперира сполучливо и на италианския пазар към този момент няколко години.

Волейболът в Пазарджик се радва на огромен интерес и осъществя сериозен напредък в последните години. След като се изкачи в елита на родния волейбол, Хебър към този момент има 2 шампионски трофеи, а също така 3 пъти печели купата на страната. 

Отборът се намира в чудесно финансово положение, с помощта на община Пазарджик и главните спонсори на отбора, измежду които е и един от водещите български букмейкъри - efbet. 

Хебър е воден от Камило Плачи - треньорът, извел България до последните значими триумфи на страната ни на национално ниво. Сега той се стреми, дружно с управлението на отбора, да изведе и гранда от Пазарджик до непокорявани международни и европейски върхове. 

Букмейкърската компания efbet е известна с поддръжката си към българския спорт. Компанията оперира още на румънския и сръбския пазар, където също влага в локалните клубове и спорт. Испания и Италия също са в портфолиото на компанията, където развиването продължава сполучливо последните няколко години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР