За първи път зрителите на NOVA ще определят любимите си

...
За първи път зрителите на NOVA ще определят любимите си
Коментари Харесай

Избираме любимите си ТВ актриси. Коя ли ще победи?

За първи път феновете на NOVA ще дефинират обичаните си български кино продукции, артисти и актриси за миналата година посредством онлайн гласоподаване във всяка от категориите: Кино, ТВ Сериали, УЕБ Сериали, Риалити Сериали и кой да получи специфичната премия – Изгряваща звезда.

Ние от Edna.bg взехме решение да ви обърнем внимание върху двете ни обичани категории – за най-хубава актриса и най-хубав артист в сериал.

Защо навръх тези категории ли?

Защото да развиеш консистентен облик в десетки серии, да издържиш на лудия темп на снимане и да накараш хората да те викат с името на героя ти по улиците, се изискват изключителни качества.
 Йоана Буковска Откраднат живот
Не че във филмите не е мъчно, просто сериалите са ни повече на сърце. Все отново с тях скучните зимни вечери са една концепция по-приемливи.

Гласуването за обичани филми и сериали, продуцирани от Нова телевизия, се случва тук >>>
 премия Народоосвободителна въстаническа армия
Всеки искащ може да поддържа любимеца си като даде своя глас до 18.00 ч. на 15 март 2018 година Победителите в първите Награди "NOVA поддържа българските филми " 2018 ще бъдат оповестени на особено събитие след края на гласуването.

Феновете, взели участие в класацията, ще имат опцията да видят своите обичани звезди онлайн, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде определен да връчи премията на звездата, за която е дал своя глас.

Номинираните актриси и повече за всяка от тях, вижте в нашата изложба >>>

Още ТВ лица
Катарзис слага Калин Генадиев в „ Критична точка “ в новия сезон на „ Откраднат живот “ Яна Маринова с персонална изповед за компликациите и "ПРИВЛИЧАНЕТО " в живота Деси Банова: "Хубавите неща се случват, когато излезеш от зоната си на комфорт "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР