За първи път всички ползватели на Viber ще могат да

...
За първи път всички ползватели на Viber ще могат да
Коментари Харесай

Българска услуга във Viber ни популяризира като туристическа дестинация

За първи път всички ползватели на Viber ще могат да се срещнат с туристическите забележителности на нашата страна. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова на представянето на първата българска услуга в търсачката на Viber, която е взаимен план сред Министерството на туризма и iLoveBulgaria , съобщи „ Фокус “.

Ангелкова уточни, че по последни данни към 900 млн. души. употребяват този чат. „ Миналата година година стартирахме плана „ Аз обичам България “. Стартирахме със стоте национални туристически обекта. Добавихме много обекти, които се намират по Черноморието и по зимните ни курорти “, сподели тя и посочи, че все още туристическите забележителност в приложението са 5 000 на брой.

По думите ѝ това е значимо за популяризирането туризма и туристическите забележителности в нашата страна. „ В действително време всеки един, който желае и желае да посети нашата страна, ще се озове измежду обектите и ще може да си направи едни дигитален маршрут “, разяснява министърът.

8 от 10 туристи, които посещават нашата страна за отмора, авансово ревизират своя маршрут цифрово и на база интернет, сподели още тя.

Приложението iLoveBulgaria има над 40 хиляди почитатели в обществените мрежи, а над 70 хиляди души приказват за него.

За първите 10 месеца на 2017 година растежът на туристите със 7,7% повече спрямо 2016 година, съобщи още Ангелкова.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР