За първи път Виталий Кличко говори за българска медия. Единствено

...
За първи път Виталий Кличко говори за българска медия. Единствено
Коментари Харесай

Ексклузивно по NOVA: Виталий Кличко за първи път говори за българска медия

За първи път Виталий Кличко приказва за българска медия. Единствено журналистът Марина Цекова съумя да интервюира кмета на Киев, до момента в който пази територията на украинската столица и не стопира да окуражава сънародниците си. Зрителите на NOVA ще чуят разтърсващите думи на признака на украинската опозиция на следващия ден единствено в „ Събуди се “.
 Виталий Кличко
„ Виталий Кличко е човек, за който борбите в никакъв случай не са били непознати. Многократен международен първенец по бокс, рекордьор в книгата на Гинес, милионер и лекар на спорта. Любимецът на милиони в този момент можеше да живее в благоденствие, където си пожелае, само че го намираме в сърцето на войната. След десетките победи на кръга, през днешния ден той води най-тежката борба в живота си – тази за свободата на града, който ръководи “ – разяснява водещата на „ Събуди се “ Марина Цекова
 Виталий Кличко
Каква е обстановката сега в Киев? Какъв е апелът му към България? Кой му оказва помощ в сложните моменти и изгубил ли е към този момент близки хора във войната? - отговорите на тези и други значими въпроси очаквайте на следващия ден заран по NOVA в извънредния диалог на Марина Цекова с Виталий Кличко.

Гледайте „ Събуди се “ всяка събота и неделя с водещ Марина Цекова от 7:50 до 11:00 часа по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР