За първи път в условията на пандемията от COVID-19, два

...
За първи път в условията на пандемията от COVID-19, два
Коментари Харесай

Mortal Kombat: Филмът оглави бокс-офис класацията на Северна Америка

За първи път в изискванията на пандемията от COVID-19, два кино лентата си съперничеха за първото място в бокс-офис класацията на Северна Америка - " Mortal Kombat: Филмът " и " Убиецът на демони: Безкраен трен ", оповестиха Associated Press и Reuters, представени от dariknews.bg. Това е най-ясният индикатор, че хората са подготвени да се върнат в киносалоните след година изолираност.

" Mortal Kombat " - акомодация по известната видео игра, оглави бокс-офис класацията на Северна Америка с доходи от 22,5 милиона $. Филмът към този момент беше разполагаем в стрийминг канала HBO Max от един месец.

На второ място с 19, 5 милиона $ е " Убиецът на демони ". Аниме екшънът е огромен шлагер на непознатите пазари като Япония, където е с рекордни доходи от 365 милиона $. Филмът мина границата от 400 милиона $ по света.

Анализаторите са насърчени от съперничеството сред двата кино лентата, тъй като единствено 50 % от киносалоните в Съединени американски щати работят. В Лос Анджелис те могат да запълват единствено 50 % от потенциала си, в Ню Йорк започнаха работа чак в този момент с 35 % от местата.

Третото място в бокс-офис класацията на Северна Америка зае " Годзила против Конг " с доходи от 4,2 милиона $. Филмът към този момент мина границата от 400 милиона $ с продажбите на билети в чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР