За първи път в телевизионен ефир, в откровено интервю с

...
За първи път в телевизионен ефир, в откровено интервю с
Коментари Харесай

Алекс Раева си поплака в ефир

За първи път в ефирен ефир, в искрено изявление с Мон Дьо, певицата Алекс Раева се отпусна да приказва за гибелта на своя татко - - огромния български артист Илия Раев.

Почти два месеца след гибелта му, тя показа със феновете на Нова телевизия своя роман за последните три години от живота на татко си, в които той се бореше с подлата болест рак.

„ Бях на гмуркане в Судан, когато ми споделиха, че е умрял. Той беше болен от рак и последните три месеца бяха най-тежки. Последните му думи към мен бяха: „ Още малко ми се живееше… ", споделя през сълзи тя.

"Страхотен човек. Всичко, което е той, съм и аз. Светът го обичаше, той обичаше живота “, призна тя. „ Сега се усещам една щастлива щерка на един заслужен човек.”.

Пред Мон Дьо, Алекс за пръв път разкри детайлности и за дългогодишната си връзка с DJ Дончо. Тя съобщи, че е прекратила интимните връзки посред им още преди 2 години.

„ Не мога да бъда с един мъж. Много бързо ми доскучават нещата. „ С Дончо не сме дружно от към този момент две години. Но връзките посред ни са прелестни и по тази причина всички мислят, че към момента сме двойка. Решихме, че е по-добре да изживеем тези неща, без да се знае. Кардинално разнообразни сме. Много готин диалог имахме, когато се разделяхме и това е повода да останем близки и хората да си мислят, че сме дружно “, призна още певицата.

Тя сподели още, че и сега има мъж до себе си, на който има вяра абсолютно. „ Много остарели познати сме. Просто в този момент се открихме”, показа тя.

Пред камерата на Нова телевизия очарователната изпълнителка описа за пристрастеността си по гмуркането, за любовта и за домашното принуждение, на което е била подложена от един от някогашните си другари.

Певица, актриса, художник по обучение, дизайнер на облекла, а в този момент и телевизионна водеща, Алекс в никакъв случай не е стояла в периферията на така наречен български шоубизнес. Това обаче постоянно е поставяло доста въпроси по отношение на персоналното ѝ пространство.

„ Щастлива съм, тъй като обичам това, което върша. Но не обичам известността”, споделя певицата в прям диалог с Мон Дьо в ефира на нова телевизия.

„ Този комфорт, който ми дава воденето на телевизионно шоу за гении дружно с Мария Игнатова, е извънредно наслаждение. Тя е тази, която ме оформи като водеща, без да го знае. Ние сме единствените две дами водещи на този знаменит музикален формат. Това го потвърдиха и хората, които се занимават с британския X Factor. Според тях това е прецедент”, разкри Алекс Раева и добави: „ И двете сме доста прочувствени. Ако Мария беше мъж, щеше да е мой брачен партньор. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР