За първи път в най-новата история на България имаше такава

...
За първи път в най-новата история на България имаше такава
Коментари Харесай

Йотова: Президентът има само една вина - че даде шанс Петков и Василев

За първи път в най-новата история на България имаше такава разнородна коалиция. Тази трудност на обединението в спешно време предизвикваше подозрения и, за жалост, те се оправдаха. Така вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява рухването на държавното управление на Кирил Петков в предаването " Денят стартира “ по Българска национална телевизия.  

В самото начало имаше съществено единодушие какво би трябвало да извърши тази коалиция, означи Йотова, само че съгласно нея не се са се оправдали упованията за темпа на промени - в Конституцията, в правосъдната власт, за справяне с рецесиите, които следват една след друга в България. 

" Още в първите месеци държавното управление като че ли потегли в една друга посока да предрешава нещата, да няма задоволително социална полемика, да няма вземане предвид с желанията на хората, получи се и доста бързо спор сред институциите и всичко това естествено докара до тези запаси ", сподели още Илияна Йотова.

" И Кирил Петков, и Асен Василев получиха голям късмет. Млади хора с искания за съществено обучение, свежи хрумвания и нов взор. Всичко това е чудесна причина за доста сериозен триумф. Президентът има единствено една " виновност " - че им даде този късмет. Много бързо те се обърнаха против президента, вместо да потърсят съюз ", означи вицепрезидентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР