За първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите

...
За първи път в историята на Hell’s Kitchen България зрителите
Коментари Харесай

Валентина спечели Hell’s Kitchen България

За първи път в историята на Hell’s Kitchen България феновете на NOVA станаха очевидци на заключителен двубой сред две дами. В последните грандиозни борби за четвърти сезон на кулинарния формат Виктория премери сили с Валентина, само че немската възпитаничка справедливо сграбчи чека с огромната премия от 100 000 лв.. В края на епизода Шеф Ангелов изненада всички с новината за идния нов сезон на предаването. Всеки който желае да е на мястото на Валентина, може да се запише на кастинг.

„ Много благодаря, Шеф! Все още не мога да допускам. Много съм щастлива и разчувствана “, показа Валентина незабавно след успеха. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България: „ Ти накара всички да се влюбят в теб. Семейството ти единствено може да се гордее. “

Победата бе на една ръка разстояние от Виктория и Валентина, а последното предизвикателство за сезона тества тяхното равнище и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната инспекция на началник Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше еднакъв, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната паница на Валентина и тя завоюва преимущество в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата тима готвиха по авторските менюта на водачите си с черни куртки. Сините „ захарчета “ на Валентина издаваха поръчките със светкавична експедитивност, само че тимът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни приключиха резервациите си наедно. Анкетните карти, които началник Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се трансформира в кралицата на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР