За първи път в България ще се проведе турнир за

...
За първи път в България ще се проведе турнир за
Коментари Харесай

Стартира Купа България при подрастващите, Марица няма да участва поради дублиране на датите с турнир в Сърбия

За първи път в България ще се организира шампионат за Купата на България при подрастващите, който ще бъде за девойки до 16 години. Надпреварата ще се организира в Перник сред 29 и 30 април.
Прочетете още
За страдание волейболен клуб Марица (Пловдив) няма да може да взе участие, тъй като от Българската федерация волейбол едвам през вчерашния ден оповестиха датите за шампионата, а тимът има планувано присъединяване на шампионат в Белград за същата възраст.

На изтегления през вчерашния ден чоп в Българска федерация волейбол Марица попадна в група с Левски (София) и ЦПВК (София) и трябваше да играе против тях.

Марица беше възнамерявала присъединяване си в мощния интернационален шампионат в Белград от няколко месеца, а през предходната година също взе присъединяване в него. Целта на клуба постоянно е била да обезпечи повече качествени мачове на всички възрастови групи. Клубът изготвя програмата си авансово и считаме, че не е обикновено датите за шампионата да се афишират в последния миг.

Марица пожелава триумф на всички участващи тимове в първата Купа България при подрастващите и се надява да няма сходни разминавания за в бъдеще!

В Купата при подрастващите вземат участие първенците в квалификационните шампионати за класиране на националните финали. Подобна Купа България ще има и за U18. Тя ще се от 13 до 14 май, само че домакинът към момента не е явен.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР