За първи път в България ще се проведе аудио-визуална изложба,

...
За първи път в България ще се проведе аудио-визуална изложба,
Коментари Харесай

България е сред първите пазари, представящи колекцията Tales of The Macallan

За първи път в България ще се организира аудио-визуална галерия, на която ще бъде показано първото уиски от лимитираната сбирка на The Macallan - Tales of The Macallan . Най-ексклузивната серия на пазара, съдържа общо 6 бутилки, като първата от тях - Tales of The Macallan Volume I, ще бъде показана по нетрадиционен метод пред необятната публика в столичната изложба " VIVACOM ART HALL Oborishte 5 ", от 5 до 8 декември, сред 14:00 и 21:00 ч. Ценителите на качественото уиски ще имат опцията да се потопят в едно друго премиум преживяване, а България е измежду първите пазари в света, на който феновете и колекционерите на кехлибарената напитка ще имат опцията се потопят в историята и изкуството зад първата бутилка, която вдъхва живот на наследството на The Macallan .

Затворено в бистър декантер Lalique, Tales of The Macallan е дестилирано през далечната 1950 година и бутилирано през 2021 година, с цел да бъде показано 71 години по-късно и да придвижи феновете в друго време, разкривайки им история за новото начало и една сбъдната фантазия. Първата бутилка сингъл малц лимитирано уиски от сбирката е " скрита " в извънреден сборник от 800 страници, разказващ неподозирани елементи от живота на пионера Джон Грант и жена му - притежателите на нивите за ечемик и резиденцията Easter Elchies Estate , които при започване на XVIII в. построяват резиденцията и слагат началото на приказката на The Macallan .
 Снимка 597676
Източник:

Аудио-визуалната галерия ще разреши на запалените уиски фенове да се допрян до любопитни и запаметяващи се моменти от историята на лимитираната сбирка, чийто дистрибутор в България е Кока-Кола ХБК. Посетителите ще усетят времето, в което са положени основите на едномалцовото уиски преживяване, основано преди епохи и разрастващо се и до през днешния ден, и ще имат опцията да видят онлайн бутилката, която помества в себе си историята на The Macallan .

Билети за аудио-визуалната галерия в изложба " VIVACOM ART HALL Oborishte 5 " могат да бъдат закупени на място, като те ще се оферират в две категории: общоприет тур - на цена от 50 лева, включващ дегустационно уиски и опция за закупуване на редки бутилки от разнообразни сбирки на The Macallan , както и комплимент - специфичен документ от визитата на изложбата, и личен тур, който ще бъде наличен на цена от 100 лева.Персоналният билет ще даде на посетителите както цялостното аудио-визуално преживяване и документа за него, по този начин и спомагателен комплимент - дегустация на лимитирани издания уиски The Macallan и личен гид.
 Снимка 597677
Източник:

Консумирай отговорно!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР