За първи път в България на сцената на SFC 7

...
За първи път в България на сцената на SFC 7
Коментари Харесай

Българска победа и в уникалния рицарски двубой на SFC 7 Avatars

За първи път в България на сцената на SFC 7 Avatars феновете станаха очевидци на борба в феодален дуел с достоверни мечове във формат full contact. Петър Владов отбрани родната чест и победи представителя на Турция Юсуф Сахин, а борбата бе и международна подготовка за шампионата на планетата в Сърбия, където родният представител ще се бори за орден.

Владов се състезаваше с монголски одежди и снаряжение от 32 кг, а Сахин бе характерен рицар с 40-килограмова ризница. В първия рунд двамата се биеха с едноръкови мечове и огромни щитове, като Владов предстоящо бе по-подвижният от двамата, само че пък и противникът му записа много сполучливи разрязващи удари в региона на корема. За втората част двамата смениха с двуръки мечове и без щитове и макар по-голямата дължина на оръжията, се стигаше по-често до борба от близка отдалеченост. В края на рунда Владов притисна съперника си до оградата и даже стартира да го постанова с юмруци, като напълно се отхвърли от меча си.

Малък щит и малко жалко оръжие беше отредено за състезателите за последния трети рунд. От самото начало Владов нападна с челен кик и след няколко удари отблизо разстояние, той счупи оръжието си. В подобен случай двамата продължиха с едноръки мечове, само че щитовете останаха същия размер. Именно с щита си българинът нанесе хубави ъперкъти и удари в тялото на притиснатия до оградата противник, като даже му вкара дясно коляно. Така свърши и дуелът - Сахин бе непрекъснато до оградата и не можеше да се движи, като само биваше налаган от Владов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР