За първи път у нас виното дебютира на модния подиум.

...
За първи път у нас виното дебютира на модния подиум.
Коментари Харесай

Как да съчетаем виното с дрехата


За първи път у нас виното дебютира на стилния подиум. Но не като аксесоар, а като основен воин. " Виновници " са стилната марка, която тази година чества 10-и рожден ден, и виновността Verano Azur, създавани от New Bloom Winery. Популярните основателки на стилния бранд вложиха сърцата и цялото си ентусиазъм за основаването на етикетите на белите виновност и розетата на една от най-известните винарски мазета в страната.

Мими и Мая, които стоят зад стилната марка, залагат на обичайните цветове - розово за розето и зелено като тревистия усет на бялото вино. Изненадата е, че тези акценти участват и в лятната сбирка на Alessa. Така виното може да се трансформира в фешън аксесоар, допълнение към чантата или обувките, подбрани за дизайнерския тоалет.

Рекламни лица на сбирката виновност и облекла са самите Мими и Мая. Така за първи път у нас се осъществя партньорство сред модата и виното - наклонност, наложена от огромните имена в международен мащаб към този момент близо десетилетие.
 Снимка 579521

Мими и Мая с горделивост носят името " българска фантазия ". Те започват със уебсайт за 19 $ и незабележим капитал, а сега ръководят фешън бранд, който доближава до 90 000 клиенти от 26 страни. Споделят, че формулата на триумфа е качеството, отношението към клиента и доживотната гаранция за всяка своя дреха.

Вината се създават от личните лозови масиви на избата в Съединение New Bloom Winery. Те са въодушевени от дамите със свободен дух, които желаят да се любуват на живота тук и в този момент и се отличават със смелата си визия и съразмерен усет. Бялото вино Verano Azur за лимитираната серия by Alessa е от сортовете совиньон блан и вионие, а розето от каберне совиньон.
 Снимка 579542

" Това, което ни завоюва във виновността Verano Azur и считаме, че е обща характерност за нашите марки, е качеството. Така, както сътворяваме облекла, които самите ние харесваме и носим, по този начин и това вино бихме предложили ", споделят създателките на Alessa.

" Щастливи сме, че за първи път в България нашият фешън бранд си партнира с винен подобен - една наклонност за колаборация сред марки от разнообразни сфери, много известна в чужбина. Идеята две изкуства - на виното и модата да си подадат ръка, доста ни хареса и се надяваме нашите почитателки да я харесат. А и какво по-хубаво то това виното да си отива с обичания ти тоалет ", споделят още Мими и Мая.
 Снимка 579522

" Когато обмисляхме колаборацията с фешън бранд, първата ни асоциация бе точно Alessa - високото равнище на професионализъм и самочувствието, което вдъхват на своите клиенти са това, което търсим и с виновността Verano Azur. "

Мими и Мая постоянно споделят, че всеки техен клиент е част от фамилията на Alessa - надяваме се нашите виновност да допълват това чувство ", описват от екипа на Verano Azur.

Лимитираната серия Verano Azur by Alessa към този момент може да се откри по магазините в цялата страна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР