За първи път у нас през 2023 година ще бъде

...
За първи път у нас през 2023 година ще бъде
Коментари Харесай

През 2023 г. за първи път ще бъде връчена награда за илюзионно изкуство „Астор”

За първи път у нас през 2023 година ще бъде връчена Голяма премия за илюзионно изкуство „ Астор ". Това заяви за Българска телеграфна агенция в Плевен Борислав Борисов с артистичното име Боби Шоу. Той посочи, че от управлението на Съюза на илюзионистите в България към този момент работят по реализацията на Втория интернационален фестивал „ Fire magic ", който ще се състои на 1 април 2023 година в София.

На този влиятелен конгрес един от артистите ще бъде почетен с новата премия в региона на илюзионното изкуство, на името на огромния български маг Астор, сподели Борисов. От Съюза се стараем да даваме късмет и поддръжка на младите български актьори в тази сфера, посочи той и акцентира, че илюзионното изкуство е най-древното в света, от времето на фараоните в Египет. Каза, че е оптимист и за неговото бъдеще, тъй като е основал учебно заведение за илюзионисти в София, към което има огромен интерес. Раждат се прелестни, надарени фокусници, които към този момент радват публиката, означи актьорът.

Нашето изкуство развива фантазията на децата и тяхното любознание, на дребните и на огромните - то е нужно на хората, е уверен Борислав Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР