За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един

...
За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един
Коментари Харесай

Касим след "Игри на волята": "Не успях да се справя по-добре от Неделчо!"

За първи път този сезон трима състезатели се изправиха един против различен в елиминационна борба на Арената на “Игри на волята: България ”. Генчо, Звезделина и Касим минаха през съществено предизвикателство, изискващо акуратност, баланс и устойчивост, а единствено най-хубавият от тях резервира мястото си в надпреварата. Генчо потвърди своите сложни качества и се завърна в племето на Непобедимите със 100 гроша по-богат, откакто в профил Касим и съотборничката си Звезделина. Ето какво ни описа Касим за тактиките, пъзелите, интригите и новопридобитата популярност:

Подготвя ли се дълго за " Игри на волята " и по какъв начин?

Подготвях се за „ Игри на волята “ тъкмо 1 – 2 месеца. Ходих три пъти на плуване и няколко пъти на фитнес, несъмнено, то ми и проличава. Със сигурност подготовката ми не беше доста дълга, само че пък дадох най-хубавото от себе си и считам че се получи доста занимателно.

Ти влезе като Човекът-пъзел в Игрите. Смяташе ли, че това ще е задоволително, с цел да спечелиш?

Влязох като Човекът-пъзел в Игрите, само че несъмнено считам че освен това е задоволително, с цел да спечелиш. Изискват се и доста други качества, които би трябвало да притежаваш, с цел да вървиш напред в Игрите и да стигнеш до край.

Кое беше по-трудно: силовите игри или така наречен обществени игри?

За мен персонално силовите игри бяха доста по-трудни от обществените, защото в обществените постоянно можеш да контролираш обстановката или да предположиш какъв може да е идващият ход на другия. В силовите игри обаче би трябвало да имаш много мощ, по тази причина те за мен бяха много по-трудни.

Виж още: Веселина след " Игри на волята ": За Гената, тактиките на всички и непредвидената популярност

Съжаляваш ли за нещо от представянето си в Игрите?

Съжалявам, че не съумях да стана капитан. Съжалявам, че не съумях да се добера до тези преимущества като грошове, саби и всевъзможни такива, с цел да мога да ги вкарам в играта и в приложимост и да стигна до един много по-напреднал стадий в играта. Съжалявам, че на последната елиминационна борба не взех грошовете на Генчо.

Смяташ ли, че в случай че беше по-силен физически, щеше да си в друга позиция?

Определено считам че в случай че бях по-силен физически имах доста по-големи шансове да стигна още по-напред в играта, само че пък нищо очевидно подобен ми е бил шансът и по този начин е трябвало да стане.

Мислиш ли, че последното гласоподаване за капитан ти " изяде главата "?

Смятам че последното гласоподаване за капитан несъмнено не беше в моя изгода, защото всички дадоха гласа си за Алекса - единственият, който не даде за него, бях аз.

Кой мислиш, че трябваше да си тръгне преди теб?

Значи считам че имаше и други хора, които трябваше да си тръгнат малко преди мен и аз трябваше малко по-напред да стигна в сравнение с тях, само че нищо.

Виж още: Чакалов след " Игри на волята ": За обединенията, тактиките и най-голямата мотивация на арената

По-добре ли се оправи от Неделчо?

Смятам, че не съумях за жал да се оправя по-добре от Неделчо, защото той имаше доста повече сполучливо подредени пъзели в сравнение с мен, само че сигурно ми е за образец. Единствено и единствено мога да се изучавам от него.

Кой искаш да завоюва тази година?

Моите любимци за спечелването на Игрите сигурно са Гого, Фифо, Джаферович и Мани. Мани доста ме кефи. Може да наподобява доста мъничка, само че е доста рискова и доста мощна.

Как се промени животът ти след " Игри на волята "?

След „ Игри на волята “ хората започнаха още повече да ме стопират по улиците, даже един път ми се случи един човек да ми се провикне през една кола „ САМО СУПЕРГЕРОИ “.

Разкажи ни занимателна преживелица с почитател!

В предходния въпрос ви описах за този човек с въпросната кола. Вървя си аз по улицата и съм със слушалки, чувам музика и с периферното си зрение виждам, че някакъв човек си смъква стъклото и стартира да ми мята. Аз си смъкнах слушалките, на които съм си надул музиката, но на МАКС и стартира индивидът да се провиква през цялата улица, на която има супер доста хора и супер доста коли минават, и крещи: „ САМО СУПЕРГЕРОИ “. И аз избухнах в един истричен смях и му се провикнах „ Мерси доста! “. И всички, естествено, на улицата ни гледат нас какво се случва тук в този момент. Нормално ли е, не е ли обикновено? То около мен естествени неща – мъчно.

Виж още: Аспарух след " Игри на волята ": За тежките борби, загубата на килограми и мъжките обединения

Имаш ли забавна преживелица с пъзели отвън шоуто?

Имам една извънредно забавна преживелица, която е нещо сходно на пъзел в действителния живот. Бях затворен в една стая, в която имаше доста огледала и беше нещо сходно на Escape Room. Трябваше допустимо най-бързо да намериш изхода като имаш задания по пътя. Стигнах аз до въпросната зала с огледалата и стартирам да търча. Най-голямата неточност в живота ми, тъй като както си тичах напред внезапно се забивам в стъклото и по-късно имах комбал несъмнено най-малко няколко дни. Хора, доста внимавайте в случай че отивате в зала единствено с огледала. Не тичайте и не правете моята неточност, тъй като доста бързо ще се озовете на земята.

Нещото, което хората не подозират за теб?

Нещото, което хората не подозират за мен е че на екран наподобявам много сгънат, нерешителен и сериозен, само че в действителност съм доста огромна откачалка и в случай че ме видиш на улицата е допустимо да ме видиш по какъв начин експлодирам в някакъв нервен смях или по какъв начин върша нещо ненормално, което надали би си помислил, до момента в който ме гледаш в интернет.

Какво ти следва оттук нататък?

Смятам, че от тук насетне ми предстоят занапред доста хубави неща, ще разберем какви са скоро, уповавам се. И си поисквам пък в действителност да ми се случи най-лудото нещо в живота, което в миналото ми се е случвало.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР