За първи път телевизионен екип бе допуснат за първи път

...
За първи път телевизионен екип бе допуснат за първи път
Коментари Харесай

За първи път се появиха СНИМКИ и ВИДЕО от къщата на Сакскобургготски в Баня

За първи път ефирен екип бе позволен за първи път да снима единствения сигурен парцел на фамилията на Симеон Сакскобургготски. Изненадващо обаче се оказа, че за парцела са се явили кандидат-купувачи.

Kъщата в град Баня, Карловско, e единственият сигурен парцел на Сакскобургготски. Той не е ходил там от година и два месеца, а в града се приказва, че парцелът се продава.
 Къщата на Симеон Сакскобургготски в град Баня
Къщата в град Баня е издигната от цар Борис, който се е лекувал на минералните извори в региона и доста е харесал мястото. Първата персонална карта след завръщането на Симеон Сакскобургготски бе издадена точно на този адрес.

Преди време в съветски интернет аукцион се появи публикация за продажба на парцела за 2,5 млн. евро. Тогава семейството отхвърли.

Преди два месеца обаче купувачи са идвали още веднъж да оглеждат къщата, оповестиха източници. Това, което отказвало претендентите, е, че в този момент къщата се продава за 11 милиона лв. и върви дружно с царската маза.
 Къщата на Симеон Сакскобургготски в град Баня
До момента съглашение за другите парцели с страната Симеон Сакскобургготски няма. Не са завършили и делата в Страсбург.

„ Подадени са три тъжби от името на царското семейство. Първата от тях е подадена в средата на 2010 година и тя е обвързвана с мораториум върху употребата и използването на всички царски парцели. Нали разбирате какъв брой е крива обстановката, при която някогашен министър председател и престолонаследник на една династия ще съди личната си страна в Страсбург”, акцентира Михаил Екимджиев, юрист на Симеон Сакскобургготски в Страсбург.

Според юриста най-хубавото решение на разногласието за царската рестутуция е да има извънсъдебно съглашение. Съдът в Страсбург обаче още не е излязъл с решение.



Източник, фотоси и видео: btvnovinite.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР