За първи път тази година Враца се включва в Седмиците

...
За първи път тази година Враца се включва в Седмиците
Коментари Харесай

Ден на немския език в Регионална библиотека „Христо Ботев” - Враца

За първи път тази година Враца се включва в Седмиците на немския език с тематичен ден в библиотеката, проведен от Гьоте-институт България и Регионална библиотека „ Христо Ботев”. Серията от събития ще се проведат на 12 юни /сряда/ с начало 10 часа.
Идеята е на едно място да се съберат възпитаници, които учат немски език като непознат и дружно да бъдат прегледани обстоятелства, информация и филми на немски език.
Денят ще протече в две етапи. Първата част ще бъде потребна и забавна за учениците от V до VII клас. Втората част ще бъде за възпитаници от VIII до ХII клас и за възрастни. За край е готова прожекция на филм на немски език и викторина с въпроси, отдадени на Германия.

Програма:
10:30 - 11:30 ч. Урок по немски език за начинаещи: Ще се научим да се срещаме на немски и ще открием дружно някои обстоятелства за Германия
15:00 - 16:00 ч. Урок по немски език за напреднали: Ще се срещнем, ще почетем къс текст на немски език и ще проведем занимателна викторина с въпроси, свързани с Германия (най-активният го чака изненада!)
16:00 - 18:00 Кино в библиотеката: Прожекция на кино лентата „ Good bye, Lenin!”
Може да се запишете за присъединяване на телефон: 0878 236 263 или на място в Регионална библиотека - Враца, ул. Петропавловска № 43.

Срок за поръчки: 7 юни 2019 г.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР