За първи път Струмска слава организира камп с български и

...
За първи път Струмска слава организира камп с български и
Коментари Харесай

Струмска слава организира камп с български и чуждестранни играчи

За първи път Струмска популярност провежда камп с български и задгранични играчи. От през днешния ден до 3 юни в Радомир ще си дадат среща футболисти-аматьори, на които ще бъде дадена опция да се допрян до професионалния футбол. 16 души към този момент организират двуразови тренировки.

Сред тях има американци, испанци, канадец, французин, колумбиец и няколко българи. Очакват се още четирима играчи, чието идване се е забавило по организационни аргументи. Футболистите са настанени в квартири в града, хранят се проведено.

Планирани са няколко срещи, след което най-добре представилите се е допустимо да получат предложение от управлението на Струмска популярност за сключване на контракт. "От участниците в кампа 2-3 да се впишат в тима, ще бъде триумф ", счита старши треньорът на втородивизионния отбор Владимир Димитров.

Ръководството на клуба има намерение да трансформира проявата в традиция и годишно преди подготовката да събира дилетанти от страната и чужбина. Димитров е удовлетворен от представянето на тима, който приключи шести във Втора лига, само че никой от състава не би трябвало да се усеща сигурен, в случай че не се развива и усъвършенства качествата си.

"Нито един футболист не е застрахован, без значение от удовлетворението от играта им, би трябвало да надграждаме ", съобщи наставникът на радомирци. Той се надява участниците в кампа да останат удовлетворени и всяка последваща година в Радомир да идват все по-добри футболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР