За първи път след старта на войната между Украйна и

...
За първи път след старта на войната между Украйна и
Коментари Харесай

Неочаквано! Олена Зеленска на среща с милиардери, докато Русия обсажда Украйна (Първата дама с първа изява по време на войната - Снимки)

За първи път след старта на войната сред Украйна и Русия Олена Зеленска излезе на ярко. Първата дама на Украйна беше на публично посещаване в Давос, където се срещна с едни от най-богатите хора на планетата. Поканата към нея беше обвързвана с спора в Украйна, а визитата й имаше за цел да убеди европейските водачи и милиардерите, че би трябвало да окажат по-засилен напън върху Русия и да оказват помощ на Украйна във въоръжаването.

Сн.AP

Пред участниците във форума в Давос, Олена съобщи, че те не са били задоволително ангажирани с проблемите на войната с Русия. И предизвести, че " Москва няма да се задоволи с офанзивите против границите на Украйна. Нейната цел се простира надалеч към други страни в Източна Европа ".

Сн. AP

" Всички вие сте обединени от обстоятелството, че в действителност сте доста авторитетни. Но има нещо, което ви разделя - и това е, че не всички употребявате това въздействие за обединяване, а някои даже го употребяват по метод, който ни разделя още повече ", сподели Олена.

Участието й във форума има за цел да подкрепи Украйна да се снабди с още повече оръжия от чужбина, с цел да отблъсне съветските офанзиви. Както е известно, Киев има проблем в това направление и обстановката продължава да се утежнява.

Сн. AP
" Какъв може да бъде животът в свят, в който на танковете е разрешено да нанасят удари по атомни електроцентрали? Как светът желае да реализира климатично равновесие, в случай че сега даже не може да спре изгарянето на цели градове в Украйна.

Сн. AP

Това прави Русия със своята артилерия, с ракетите, с иранските си дронове. А вие чудесно знаете, че съветската експанзия в никакъв случай няма да се ограничи до украинските граници. Тази война ще стигне и по-далеч и ще направи рецесията още по-голяма, в случай че агресорът не загуби. ", сподели още Олена Зеленска. 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР